Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan juthatunk zuhanykabinhoz?

Hogyan juthatunk zuhanykabinhoz?

Figyelt kérdés
a nagymamámnak fürdőkádja van és szegény csak állva tud fürödni de már belemászni is nehéz neki attól félünk hogy egyszer elesik.Járnia kell kezelésekre a dereka meg a térde miatt és esetleg nem lehetne neki igényleni egy zuhanykabint amit támogatnak hisz valakinek még elektromos járgányt is adnak ami nem létfontosságú de azért az embernek csak kell fürödni.valaki tud erről valamit?
2010. nov. 22. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ezt nektek kell megoldani vagy ha van a nagymamának biztosítása és rokkant arra szoktak fizetni,az én nagybátyám agyvérzése után így lett a fürdő átalakítva...mást nemtudok sajnos én sem.A tolószék is függ attól hogy mennyi a támogatás ha jól tudom ki milyen rokkantsági fokozatban van.:(Rossz rendszer, de ez van...
2010. nov. 22. 13:00
 2/6 A kérdező kommentje:
hát ő nincs leszázalékolva csak öreg:(
2010. nov. 22. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy erre semmilyen támogatás nem jár, magatoknak kell a mamának a zuhanyt kialakítani, saját költségen.

Nálunk is most lesz a férjem édesanyjánál szétszedve a fürdőszoba, ugyanezért. Kád ki, zuhanykabin be, hogy a 80 éves mama biztonságosan tudjon tisztálkodni. De ezt is meg lehet szépen és spórolósan csinálni. A mamának nyilván nem kell gőzfunkciós, rádiós, hidromasszázs kabin, elég, ha van bent ülőke és egy kézizuhany. Ahol sérül a csempe, ott pedig mi a fürdő többi részével harmonizáló, de mégis más színű csempét rakatunk (már megvettük, összesen 2,5 m2 többszínű üvegmozaik kellett, az egyik színe a régi csempével megegyezik), így hangsúlyozva, hogy az a fürdőrész :) Szerencsére a régi csempe is mutatós, nagy méretű, csak a fugát kell felújítani, hogy minden egyformán újnak tűnjön. Mostanában úgyis ez a sokszínűség a divat, hát mi követjük a trendet :)

2010. nov. 22. 13:45
 4/6 A kérdező kommentje:
és mennyiből jött nektek ki ha megkérdezhetem?
2010. nov. 22. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szeritnem egy egyszerűbb átalakítás (olcsó zuhanytálca, kapaszkodók, olcsó csempe stb.) kb. 50-100 ezer körül kijön, végülis a szakemberektől függ, de csempézni szerintem ti is tudtok meg bontani is, ezek nem túl bonyolultak. Egyébként az én nagymamám fürőszobája is most lett átalakítva, ő kapott rá támogatást, és szerintem nincs leszázalékolva, csak műtötték a térdét.
2010. nov. 22. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
13:45 vagyok. Mint írtam, még csak most lesz szétszedve, nem tudom, mennyi lesz a vége, de 100ezer forint alatt megáll, ez egészen biztos.
2010. nov. 22. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!