Hogyan juthatunk az otthonunk környékén szúnyoglárvához?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 20:08
1/9 anonim válasza:
Én úgy, hogy elmegyek az Atlantiszba venni.
2/9 anonim válasza:
Hol az otthonod? Kertes ház? Ha van erkély, vagy udvar, hagyj egy vödör vizet állni, tegyél bele egy kis növényi hulladékot, hogy kezdjen el bomlani és hamarosan beleköltöznek.
3/9 anonim válasza:
Elég ha a napon felejtesz 1 pohár vizet, nemsokára tele lesz szúnyoglárvákkal:)
4/9 Motoregér00 válasza:
De vigyázz ha kikel a szúnyoglárva raktárad akkor nincs kegyelem, elárasztanak a szúnyogok.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél, rakj ki egy vödör vizet, meg bele valami elhullott növényt, aztán beleköltöznek a szunyogok, és a lárvákat meg valami kissebbb lukú hálóval kiszeded vagy ilyesmi, aztán már add is az állatodnak, mert ha kikelnek tényleg nincs kegyelem!!((Kérlek értékeld a válszt))
6/9 anonim válasza:
Pesten is beköltöznek a szúnyogok az ablakba? Sztem itt csak elpárologna a víz a pohárból, itt még nem láttam szúnyogot idén :)
7/9 anonim válasza:
En is gondoltam hogy ki teszek eegy vodor vizet elhullot novennyel,de meddig kell ott hagyni a vizet?
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2011. júl. 16. 15:55
9/9 anonim válasza:
Vidéken kb 2nap alatt tele van szúnyoggal. városban nem tudom. lehet hogy több nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!