Hogyan juthatunk el leghamarabb a Budapesti Vidámparkba?
A Déli, vagy a Keleti pályaudvarrol szeretnénk eljutni valahogy. Térképen nem nagyon tudunk kiigazodni.
Azt láttam, hogy a Nyugatihoz van közelebb, de nekünk a vonatunk oda nem indul. Esetleg hogy melyik busszal, villamossal stb-vel juthatunk leghamarabb a Vidámparkba, valaki aki már jártas ebben, tudna ötletet mondani?
Továbbá megszeretném kérdezni, hogy egy diák karszalagmennyibe kerül? meg egy felnőtt.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy van nekem egy ilyen 90%-os bérletem, ami a Magyar Államkincstár kártyája konkrétan.
Köszönöm
Keletiből 7-es 173-as 7E vagy 173E, vagy 5-ös buszok egyikével elmész a Zugló vasútállomás megállóig (Hungária körút) majd 1 utcát visszagyalogolva a Hermina útról indul a 72-es troli. Azzal elmentek a Vidámparkig.
A jegyárakat Te is meg tudod nézni a weboldalukon...
Ugyan a kérdésed végül nem tetted fel, gondolom az lett volna, hogy ingyenes-e a BKV a MÁK kártyával. Igen, ingyenes.
ja kihagytam:D
a vidámparkra gondoltam, hogy azzal kapok e kezdvezményt
Nem oda nem kapsz...
Ne haragudj, de örülj neki hogy az utazás tizedannyiba kerül mint egy normális embernek, mindenhová ne várj vele kedvezményt...
A Keletiből besétálsz a Garay utcai trolivégállomásra, felszállsz a 79-es trolira, és azzal elmész az Állatkertig, onnan közel lesz. Vagy ahogy már írták, 20E busz a Hősök terére.
A Déliből mindenképp át kell szállni, akkor már az a legjobb, ha a piros metróval elmész a Deákra onnan a Kisföldalattival a Széchenyi fürdőig.
denem most megyünk..pont mikor kedvezmény van..:/
majd csak fizetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!