Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A magyar lakosság teljesen...

A magyar lakosság teljesen beletörődött, hogy 50-150 km-t kell utaznia szakrendelésekre, a rendkívül hosszú vizsgálati és műtéti várólistákba?

Figyelt kérdés
Mert akkor meg is érdemeljük a jelenlegi helyzetet.
márc. 30. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Áruld már el Okoska törp, hogy mit tud tenni az, aki nem törődik bele?
márc. 30. 13:30
 2/6 Metionin ***** válasza:
Mi mást tud tenni?
márc. 30. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Jövőre kormány váltást kell csinálni.Akkor talán változhat valami,ha nem a gumi botos parancsol.
márc. 30. 14:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Például többen (százezrek!) kijöhettek volna a legutóbbi tüntetésre!
márc. 30. 15:07
 5/6 A kérdező kommentje:
És nem a jövő évre várni, hanem most cselekedni!
márc. 30. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj, sejtettem, hogy megint valami 12 éves Pistike álmodozik. Én tényleg nem értem, mit képzeltek. Soha senki nem költött az eü-re. Sőt még azt kell mondanom, hogy MSZP idején rosszabb volt a helyzet, amikor bementem egy családtagomhoz a kórházba, kb majdnem ránk szakadt az épület. Ugye nem képzeled, hogy majd a F#szospetike bármin is változtatni fog? Mert akkor vagy nagyon fiatal vagy (és 16 alatt nem is írhatnál erre az oldalra) vagy pedig borzasztóan buta és naiv. Egyébként ne hidd el nekem, nem kell. Szavazzátok meg F#szospetikét. Én meg majd jókat röhögök a meglepett Pikacu fejeken, amikor rádöbbentek, hogy egyik politikus kutya, a másik eb. Majd rájössz, kiscsikó.
márc. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!