Vérviteli leleten magas lett a GOT és a GPT szintem. Milyen diétát írhat elő az orvos? Vagy akinek volt már ilyen, annak mi volt?
Figyelt kérdés
márc. 24. 10:58
1/10 anonim 

válasza:

Mennyire magas? Éppen csak, vagy nagyon?
2/10 A kérdező kommentje:
5-50 a normál és mind a kettő kb. 65 lett. (kb. 64 és 66)
márc. 24. 12:55
3/10 Ypszilon1980 

válasza:

Az semmi. Nekem a GPT 84. Az is számít szedsz-e rendszeresen gyógyszert. Egyébként nem hittem el sosem, de nekem anno mind a 3 érték magasabb volt, volt, hogy 100 felett voltak. 1 éve kb. sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszek és már a 3 értékből ez az egy magasabb.
4/10 anonim 

válasza:

1-es vagyok, pontosan emiatt kérdeztem. Az még csak éppen csak kategória, nem kell miatta izgulni.
5/10 A kérdező kommentje:
Pár éve szedek antidepresszánst. Ettől lehet?
Van aki 10-15 évig is szedi. És ez egy újabb fajta, nem egy 10-20 éves régi gyógyszer.
márc. 24. 16:36
6/10 anonim 

válasza:

Igen, lehet gyógyszerszedéstől ennyi eltérés simán, hiszen a máj dolgozza fel a gyógyszereket.
7/10 A kérdező kommentje:
És akkor most abba kell hagynom a gyógyszert, vagy ez így beállt egy kicsit magasabbra és ennyi?
Vagy erről nincs tapasztalatod?
márc. 24. 17:35
8/10 Ypszilon1980 

válasza:

Nem kell abbahagyni, ha az is okozza ezt, nem tudsz mit tenni, ez egy normális jelenség. Ezzel senki sem fog semmit sem kezdeni,ilyen és kész.
9/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
márc. 25. 12:36
10/10 MTamas2 

válasza:

Ez nem nagy eltérés, ennyit simán okoz az antidepresszáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!