Lábon kihordott stroke ot ki lehet mutatni?
Figyelt kérdés
Pár hete magas vérnyomás miatt 3-4 napig rosszul voltam, soha nem voltam rosszul magas vérnyomás miatt.már gyanús hogy esetleg "lábon kihordtam" egy kisebb sroke ot, vagy infarktust? mintha egy ideje rosszabbul látnék, és mintha nehezebben beszélnék. van vizsgálat ami ezt 100% ban kimutatja?okt. 20. 21:23
1/7 anonim válasza:
Persze. En a kislabujjam kormen hordtam ki egyet. De ismerek olyat is aki az egyik pattanasan hordta ki!
3/7 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm a hasznos választ! kívánom, hogy te is kerülj ilyen helyzetbe!
okt. 20. 22:13
5/7 A kérdező kommentje:
#4. és ez 100 % ban kimutatja, hogy volt esemény?
okt. 21. 21:06
6/7 anonim válasza:
Igen. A stroke nyomot hagy az érintett erek/agy állományán.
7/7 anonim válasza:
Az agyban nincsenek érző idegek, ott nem fáj semmi. Gondolkodásban lehetnek hibák (pl valami egyszerű dolgot nem tudsz megtenni amit egyébként már 1000x megtettél, mert mindig elhibázod, de ezek nem 'egyértelmű' jelek). Csak az MRi a biztos vizsgálati módszer, de az drága vizsgálat (több százezer Ft egy vizsgálat a tb nek) és a várólista is több hónapos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!