Stroke után bódítás?
Nekem is volt 3 is.A harmadik agytörzsi volt.Ez a legsúlyosabb változata.
1.40 órás műtét.Még bóditás sem volt.4 hónap múlva kicserélték a beépített centet.ez a műtét kb 1 órás volt.Ekkor sem volt bóditás .Kis járás problémával kijöttem belőle.
Sajnálom és egyben szerencsés vagy (a szerencsétlenségben), hogy így kijöttél belőle! A kérdésem viszont nem erre vonatkozott.
A bódításhoz egyébként nem én ragaszkodom, az orvosom javasolja nagyon erősen én pedig laikusként -tudván, hogy valóban nem egy kellemes vizsgálatról van szó, ami ráadásul nem is rövid ideig tart- elbizonytalanodtam, hogy ellenkezzek-e.
Viszont félek, hogy vajon nem ártana ez nekem. Így is kicsit oda van az agyállományom, félek tőle, hogy milyen hatással lenne rá ez a szer. A sorozatos stroke-jaim után kellett idő, amíg minden helyre jött, félek, hogy nehezebben tisztulnék ki egy bódításból.
Az orvossal sajnos nem volt időm megbeszélni ezeket az aggályaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!