Létezik ilyen, hogy a patikában vagy a gyógyszergyárban titokban oltást kevernek a gyógyszerekbe?
Figyelt kérdés
Pl orrcseppbe, stb különböző szirupokba, hogy így növeljék az oltottak számát ?tegnap 17:32
11/17 A kérdező kommentje:
Én külföldön ahol lakom, meg tudom rendelni online az orrcseppem es így olcsóbb. Ez meg névre szóló. Allítólag azert olcsóbb online mert nem kell kiszolgáljanak, pedig a patika be szokta csomagolni es kiadják nekem. Szerintem így több meló van vele, mintha helyben venném. Nem értem miért sokkal olcsóbb így! Mert így tudnak mérgezni gondolom
tegnap 17:53
12/17 anonim válasza:
És nem gyári rendeset küldenek, hanem bontottat?
13/17 A kérdező kommentje:
Nem tűnik bontottnak. Gyári. De le lehet a patikába csavarni az orrcsepp fújó részét, biztos van rá eszköz és ott töltik bele
tegnap 17:58
14/17 A kérdező kommentje:
Na látom igazam van, mert nincs több válasz
tegnap 18:18
15/17 anonim válasza:
Igen igazad van mindenkit beoltanak a többi gyógyszerbe kevert iható oltó anyaggal
16/17 anonim válasza:
Igen, minden hétfőn jön egy gyíkember és a chemtrailes vödörből ezekbe is tölt egy kicsit.
17/17 anonim válasza:
Nem létezik ilyen, és az oltottak számát így növelni nincs is értelme, másrészt meg drága mulatság is lenne. Mi értelme úgy beoltani valakit, hogy az illető, de még te sem tudod ki szerez ezáltal védettséget? És akkor itt van a járvány kérdése. Ha ilyen lenne, és van járvány, akkor követhetetlen lenne ki miért kapta el és hogy lehetne ellene védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!