Létezik olyan savlekötő ami titokban is adagolható?
Az a problémám, hogy a párom valószinűleg refluxos ami több dolgok is okoz nála, de első sorban ami szembetűnő számomra hogy érzem sajnos a lehelletén. Hol kevésbé, hol jobban. Van, hogy beszél és 1 méterről érzem. Nem teszem szóvá.
Este rosszabb a helyzet mikor lefekszünk és vízszintesbe kerül.
Új helyre költöztünk és itt kisebb a háló, reggel szabályosan hányás szagot érzek az egész szobában és ki kell szellőztetem, ő ezt nem érzi.
Az a furcsa, hogy ezek ellenére ő nem érez fájdalmat meg semmit, nem nagyon tudom vele megbeszélni hogy savlekötőt kéne szednie de ha van megoldás és bele raknám a teájába vagy a kajájába.
Az egy dolog, hogy mennyire kellemetlen ez (tudom, én is érzékeny vagyok a szagokra, a cukorbetegek közelében meg sem tudok lenni), de amit szeretnél az borzasztó, semmibe veszed a párod önálló döntését a teste felett, ráadásul mindezt azért, mert "valószinűleg refluxos".
Meg egyébként sem lehetne ezt ennyivel gyógyítani.
Ha komoly ez a dolog, akkor beszélj vele komolyan róla, és kivizsgálni, ne Te találgass. Ha nem hajlandó, akkor döntés elé kell állítani.
"valószínűleg refluxos" és ezt te gondolod így? Vagy milyen más tünet van még a rossz leheleten kívül?
Egyébként elsősorban meg kellene ezt beszélni vele, nem titokban gyógyszerezni, nem is értem, hogy két értelmes felnőtt ember párkapcsolatában ilyen hogy merülhet fel. Mármint ha ti azok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!