Gerincsérvvel orvosi alkalmassági?
Ma kértem időpontot orvosi alkalmasságira de mivel pont arra a napra akartak időpontot adni amikor MR-re megyek elszóltam magam. Rákérdeztek, hogy miért megyek én meg nem tudtam mit hazudni ezért elmondtam, hogy gerincsérvem van. Kérte az asszisztens, hogy minden orvosi papíromat vigyem magammal és maga a vizsgálat előtt a doktornő majd eldönti, hogy van e egyáltalán értelme megcsinálni a vizsgálatot.
Manikűrös és körömdizájner tanfolyamra jelentkeztem a teljes összeget befizettem és most egy kicsit be vagyok pánikolva, hogy azért nem szerezhetem meg a szakmát mert fáj a derekam. Ki tudom még beszélni magam ebből? Vagy ilyenkor mit lehet csinálni?
Az ideggyógyász megmondta már az előző kontrollnál, hogy ilyen fiatalon nem fognak megműteni. Ha erre nem adják meg az alkalmasságit akkor mire fogják? Nem kívánom eltemetni magam 25 évesen mert sehova nem vagyok alkalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!