Időpontfoglalás egészségablakban oda is, ahova nem tartozom?
Figyelt kérdés
Megyeszékhelyen élek. Az önkormányzat által működtetett szakrendelésekre mehet, aki itt él. Az egyetem által működtetett szakrendelésekre, a környező településekről. De egészségablakban csak az egyetemi ellátások érhetők el, oda tudnék időpontot foglalni. Akkor mehetek oda?? Vagy majd elküldenek?ma 14:12
1/1 anonim válasza:
Hívd fel az egészségvonalat és kérdezd meg. Én voltam így két szakrendelésen is Bp., sürgős volt mennem, fertőzés miatt nem akartam heteket várni
... nem annyira tetszett nekik...az egyiken csak simán megkérdezte az asszisztens, hogy miért ide jöttem, a másikon az orvos ki volt kelve magából, hogy neki műtenie kéne ehelyett a szakrendelést kell ellátnia (persze nem csak miattam, a körzetesek miatt is szóval...).
Lényeg a lényeg, hogy egyik helyről sem küldtek el. Ha sürgős, akkor menni kell bárhova és bárhol el is kell látniuk, mert pl mi van ha épp ideiglenesen tartózkodsz valahol és akkor jön a baj.
Legyél határozott, nem küldhetnek el. Tied az idöpont is, ott úgysem megy más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!