Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Állandó szédüléssel ha van...

Állandó szédüléssel ha van vérképem milyen orvoshoz kéne mennem ha a körzeti nem foglalkozik vele?

Figyelt kérdés

Nem múlik el nappal éjszaka sem. Folyamatos a szédülés.

A vérképem szerint folsavhiányom van igy azt elkezdtem szedni mert vettem

Meg talán pajzsmirigy működési zavar googles vérképelemzés szerint(mivel a körzeti semmit nem mondott). De a körzetim legyint az egészre. Közben már stroke ra is gondolok.

#pajzsmirigy szakterulet
jan. 17. 08:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha a vas, a hemoglobin, a vörösvérsejt szám a normál értékhatárokon belül van (és nem az alsó határértéknél), akkor lehet keringéssel kapcsolatos probléma, azaz vérnyomás, pulzusszám, erek tágassága stb.
jan. 17. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod, pulzusod milyen?
jan. 17. 17:50
 13/15 A kérdező kommentje:

Vernyomás dokinál 90 volt azt mondta alacsony es hogy a kiszaradás okozhat is ilyet.

Meloban elotte 110 es volt.(amugy 100 szokott lenni alapbol)

Amugy már a zabkásán is agyalok. Marmint keresem azt hogy mitől száradhattam ki, ha valoban kiszáradás lenne a bajom.

A kiszáradás ill szédülés előtt bevezetett új dolgaim ezek voltak. Elkezdtem folsavat szedni amiben plusz van B1-B12 ig is minden B vitamin, illetve elkezdtem zabkását enni tejjel.(vagy müzli van mi ez. Hasonlit a gabonapelyhekhez.)

Gőzöm nincs mi lehetett olyan erős"vízhajtó" hatású hogy pumpalta ki belolem a vizet kiszaradásig. (Pedig amugy nem ittam kevesebbet soha mint eddig is)

jan. 17. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha 2-3 litert iszol naponta, hogy tudnál kiszáradni?
jan. 17. 21:05
 15/15 A kérdező kommentje:

Most kezd múlni. Azt hittem már meghalok. A napokban teljesen szédultem és aztán már hánytam és semmire nem volt erőm.

Szerintem meg fogok halni.

Most kezd múlni az egész. De nem tudom ez mi volt.

jan. 19. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!