Szédüléssel hol kezdjem?
Állandó szédelgéssel, fej kóválygással hova forduljak elősször?
Hát már elég régóta van ez, hogy nem bírom ha csak egy fél kört is kell forogjak, vagy a hintát, mármi ilyesmi mozgást. Még a medencében a matracon is, ha van egy kis hullám benne, már attól szédülök 🙈. Eddig nem annyira foglalmoztam vele. De szerintem már egyre rosszabb. Szemészetre szeretnék majd menni, mert szerintem kellene szemüveg is. Valamint gondoltam erre a belső fül dologra, ami az eggyensúlyért felelős. Az gondolom fül-orr-gégészet. Olvastam olyat is, hogy ha nyaki izmok is le vannak tapadva, az is okozhat ilyet.
Igazából érdekelne, hogy akinek volt hasonló, merre indult el, valamint ez javult? Ha igen mennyire? Vagy teljesen rendbe jött? Mert nagyon zavar, hogy a gyerekeimmel nem tudok úgy játszani, vagy bohóckodni olyat, anélkül, hogy rosszul lennék, szédülnék.
Köszönöm, ha tudsz segíteni. 😊
Ha ez így hirtelen kezdődött és mozgásra jön elő akkor lehet, hogy elmozdultak a kristályok a füledben, amik az egyensúlyt irányítják. Nem ütötted be a fejed mostanában vagy elestél?
A szédüléssel én a fül-orr gégészeten kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!