Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Állandó szédüléssel ha van...

Állandó szédüléssel ha van vérképem milyen orvoshoz kéne mennem ha a körzeti nem foglalkozik vele?

Figyelt kérdés

Nem múlik el nappal éjszaka sem. Folyamatos a szédülés.

A vérképem szerint folsavhiányom van igy azt elkezdtem szedni mert vettem

Meg talán pajzsmirigy működési zavar googles vérképelemzés szerint(mivel a körzeti semmit nem mondott). De a körzetim legyint az egészre. Közben már stroke ra is gondolok.

#pajzsmirigy szakterulet
jan. 17. 08:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mizu a vassal?

Házidoki kell hogy neurologiara, kaediologiara, endokrinologiara beutaljon

jan. 17. 08:11
 2/15 anonim ***** válasza:

Nekem vas és d-vitamin hiány okozta. Elkezdtem nagy dózisban szedni és 1-2 héten belül megszűnt.

Át tudod kérni magad másik házi orvoshoz, ha ennyire rossz.

jan. 17. 08:44
 3/15 A kérdező kommentje:

Vashiányt nem mutatott a vérkép(azt korábban néha szedek)

Hanem folsavhiányos vérszegénységet mutatott. Igy azt is elkezdtem szedni. Vettem szélesspektrumút.

Ma voltam ismét a körzetinél azzal kezdte hogy kimosolyogva nézi a vérnyomásom, aztán másik dokival is konzultált és elküldtek azzal hogy kiszáradás gyanú áll csak fent és vírusos torokgyulladás igyak sok vizet es ujabb vérvételre se adtak beutalót meg gyógyszert se írtak fel.

Azt mondták ne gondoljak aemmi súlyosra. Folyadékfogyasztást erősen javasolt és viszlát..

Így megint ott vagyok a körzetivel hogy sehol.

jan. 17. 08:55
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem is vashiány okozta a szédülést. 3 hónap folyamatos vaspótló szedés után múlt el. Ha pajzsmiriggyel is gond van akkor nem ártana egy endokrinológus is.

Próbáld meg magad átkérni másik háziorvoshoz.

jan. 17. 08:59
 5/15 anonim ***** válasza:

Tsh értéket néztek a laborvizsgálaton?

A füledbe belenézett már orvos? Nekem úgy volt benne gyulladás, hogy nem fájt meg semmi. Kaptam rá gyógyszert, beszedtem. Mondjuk még azóta is szédülök olykor. Nem tudom mitől már.:D

jan. 17. 09:11
 6/15 A kérdező kommentje:

Lehet majd akkor random mehknt szedek vasat is.

Asszem van a vérképemen tsh is csak most nem tudok belépni az eesztbe a DAP miatt.

Majd akkor endokrinologushoz megyek magán. Ha az pajzsmiriggyel foglalkozik.

jan. 17. 09:17
 7/15 A kérdező kommentje:
*megint
jan. 17. 09:17
 8/15 anonim ***** válasza:

Az orvosnak igaza van abban hogy

- túl keves folyadékfogyasztás okozhat szédülést is, alacsony vernyomást is (nekem ha szédüléses roham van, az első hogy innom kell)

- a vírusos betegségre nem kell semmilyen gyógyszer csak pihenni és hagyni hogy az immunrendszer leküzdje

- ha a vérszegénység megszűnik, akkor lehet a szédülés is

Ebből következik

- pihend ki a betegséget

- szedd a vitaminokat és ásványi anyagokat amikből kevés van

- igyál minden nap legalább 2.5 liter folyadékot es ne egyben hanem a nap alatt folyamatosan.

Ha ezeket betartod, 3 hónap múlva jöhet a kontroll és az újabb vérvétel

jan. 17. 09:25
 9/15 A kérdező kommentje:

Csak nem gondoltam volna hogy ennyi..

Szedem w vitaminokat most vettem C-t is(pontosabban aszkorbinsavat)

Elkezdek inni

Köszi a tanácsokat.

jan. 17. 09:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Ne menjek ki inkább még a kórházba is? Iszok már 2 liter megvan, ha nem 3 is. Mégse múlik a szédülés.
jan. 17. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!