Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Most jár a Kórházban a pelenka...

Most jár a Kórházban a pelenka vagy nem?

Figyelt kérdés
Anyukám 5 hónapja a stroke-on van. Kb. 5 naponta vinnem kell egy csomag pelenkát. A nyugdíja már rég nem eleg, mert a nedves törlőkendőt stb. is elvárják...bár azzal még az ablakpárkányt is törlik. Nyilvan nem szólunk mert akkor éreztetik vele. Most apum is bekerült és neki dettó első nap nyomatékosan megkaptuk A4-s lapon mi kell! Kértem a háziorvostól segítseget, mert én sem a millás fizetésű vagyok, de azt mondta nem írhat fel, mert a kórházban jár. Aki most mi a jó élet van? Pár hónapja már gyümölcsöt is csak nekik veszek, magamnak semmit, még üdítőt sem, hogy ne érje őket hátrány. Meddig bírom, nem tudom.

jan. 15. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom 3 db jár. Ami kevés. Hogy ezt kiegészítik azzal amit viszel be, vagy más beteget akinek nem visznek pelenkáznak át 3 helyett 5x abból a keretből (abszolút indokolt de nem jár), nem tudom.
jan. 15. 07:01
 2/4 Metionin ***** válasza:
Mamám ugyanígy stroke miatt feküdt bent, adták a pelenkát a kórházban. Lista sem volt, amikor kérdeztük, mit vigyünk, azt mondták hogy fertőtlenítős és sima nedves törlőt. Esetleg körbe lehetne kérdezni pl. városi fórumon, facebook oldalon, hogy nincs-e valakinek megmaradt pelenkája, amit odaadna. Nálunk egyszer keresett így valaki és nagyon sokan írtak neki, hogy van megmaradva.
jan. 15. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Az aktív osztályon bármennyi jár - bár ezt is az osztálykeretből kell kigazdálkodni, az 5 hónapja bent fekvő viszont már krónikus osztályon van, ott felénk 2 jár összesen, reggel és este. Kis vidéki csóró kórház, aki nem tud hozni, az rosszul jár.

Legalább gyógyszert kapnak még, bár a nem életmentő szereket, vitamint van, hogy hozni kell.

jan. 15. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
järni jär, csak nem jut... ahogy vicc is mondja..
jan. 24. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!