Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Eddig tudnunk kellett róla,...

Eddig tudnunk kellett róla, most meg tilos róla tudnunk?

Figyelt kérdés

Az éjjel a sürgősségire kényszerültem sajnos.

Nem lényeges, melyik kórház, de amit ott láttam, az elképesztő.

Óriási tömeg volt, az összes folyosón betegek feküdtek, és rengeteg volt a falon oxigénre kötve, mint a covid idején!

A váróban is két széken feküdtek, akinek már nem volt hely a folyosón, s még a délután kettes beteg se ment be este nyolckor!

Ilyet utoljára a covid idején láttam! Sajnos akkor is voltam kórházban.

A felvételnél megkérdeztem a nővért, hogy szemmel láthatóan valami járvány van? Mert a környezetemben én is azt tapasztalom (és én is azért voltam ott).

Erre mi a válasz? Ingerülten odavetette, hogy dehogy van!! Ilyenkor mindenki meg van fázva, hát tél van!

Egy sürgősségin. Megfázva. Már ez a kijelentés se állja meg a helyét, de a kiakadásából láttam, hogy valami nem kerek.

Ez akkor nem publikus információ? Le kell tagadni, amit a saját szemünkkel látunk, tapasztalunk?

Egyszer kötelező róla tudnunk, hogy nehogy kimenjünk a lakásból, most meg tilos róla tudnunk? Miért?

tegnap 09:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

A 20-as sajnos buta, mint a föld.

Egyrészt NEKED mi közöd hozzá, hogy én miért mentem be, azt sem tudod, mi bajom van. De nem is tartozik rád.

Másrészt nehogy számonkérjél már! Ki a f@sz vagy, hogy számonkérsz?

Ha bemész valahova, remélem, csukott szemmel teszed, hogy véletlenül se lásd, hogy másnak mi baja van. Amíg ezt nem így csinálod, csöndben vagy, nem osztogatsz olyan észt, ami neked sincsen.

De azért professzorként megállapítottad, hogy nincs járvány, mert neked az utcában nincs. Okos vagy, mondtam én. Akkor most ülj le, és olvasgass mai híreket, mert ma már hivatalos mérések alapján le merték írni, hogy valóban van. És a kiemelt városok egyikében van pont az a kórház, amiről beszéltem.

Szánalmas...

tegnap 22:45
 22/22 anonim ***** válasza:

SBO-n dolgozom lassan 7 éve. Köszönöm, hogy buta f@sznak neveztél. Te mindig ilyen kedves vagy? Akkor miért várod el mástól, hogy kedves legyen veled?

20-as voltam.

tegnap 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!