Eddig tudnunk kellett róla, most meg tilos róla tudnunk?
Az éjjel a sürgősségire kényszerültem sajnos.
Nem lényeges, melyik kórház, de amit ott láttam, az elképesztő.
Óriási tömeg volt, az összes folyosón betegek feküdtek, és rengeteg volt a falon oxigénre kötve, mint a covid idején!
A váróban is két széken feküdtek, akinek már nem volt hely a folyosón, s még a délután kettes beteg se ment be este nyolckor!
Ilyet utoljára a covid idején láttam! Sajnos akkor is voltam kórházban.
A felvételnél megkérdeztem a nővért, hogy szemmel láthatóan valami járvány van? Mert a környezetemben én is azt tapasztalom (és én is azért voltam ott).
Erre mi a válasz? Ingerülten odavetette, hogy dehogy van!! Ilyenkor mindenki meg van fázva, hát tél van!
Egy sürgősségin. Megfázva. Már ez a kijelentés se állja meg a helyét, de a kiakadásából láttam, hogy valami nem kerek.
Ez akkor nem publikus információ? Le kell tagadni, amit a saját szemünkkel látunk, tapasztalunk?
Egyszer kötelező róla tudnunk, hogy nehogy kimenjünk a lakásból, most meg tilos róla tudnunk? Miért?
"Le kell tagadni, amit a saját szemünkkel látunk, tapasztalunk?"
Elég komoly különbség van aközött, hogy letagadsz valamit, vagy csak nem költesz köré meséket.
Nem tudom, hogy mi lehet, de azt igen, hogy a sürgősségire nagyon sokszor mennek be indokolatlanul is az emberek, feltartva a sort azok előtt, akiknek valóban szükségük lenne a segítségre.
Az "indokolatlan" szó se mindig helytálló. Ha a faluban csak hetente 2x rendel a háziorvos, úgy nem tud máshová menni. A megfázásával se. Persze, hogy tele van a váró, és ingerült a nővér.
Nem, ez a sügri, olyanok mennek oda, akik féllábbal a sírban vannak. Ez mindennapos. Az is, hogy valaki fekszik a a széken....
Meg aztán ott a nővéreknek 1 millió dolguk van, és 5 millió hülye kérdést tesznek fel, te aznap voltál a sorban 3.452.789. Szerinted van erre türelmük???
Nem kell konteózni.
7, nem csak olyanok mennek be, akik féllábbal a sírban vannak. Olyanok is, akik egész héten elmehettek volna a háziorvoshoz, de neeem, mert "nem vesz ki szabit", ezért éjjel esik oda. Vagy hétvégén.
Olyat is hallottam már, hogy az idős nagyi egész héten betegeskedett, de sz*rtak rá, viszont hétvégén - mert hát az arra van, nem..? - kihívták a mentőt.
Kilences, azért nehogy már ne lehessen ilyet kérdezni egy kórházban! Hol kérdezzem, a Tescóban?
Két fejgörcsroham közt, szinte már szalonképtelen állapotban illemeskedjek szerinted? A nővért telibehányhatom, az nem baj, de ilyen kérdést ne tegyek fel, mert nem illik.
Ugyanmár, dehogynem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!