Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Eddig tudnunk kellett róla,...

Eddig tudnunk kellett róla, most meg tilos róla tudnunk?

Figyelt kérdés

Az éjjel a sürgősségire kényszerültem sajnos.

Nem lényeges, melyik kórház, de amit ott láttam, az elképesztő.

Óriási tömeg volt, az összes folyosón betegek feküdtek, és rengeteg volt a falon oxigénre kötve, mint a covid idején!

A váróban is két széken feküdtek, akinek már nem volt hely a folyosón, s még a délután kettes beteg se ment be este nyolckor!

Ilyet utoljára a covid idején láttam! Sajnos akkor is voltam kórházban.

A felvételnél megkérdeztem a nővért, hogy szemmel láthatóan valami járvány van? Mert a környezetemben én is azt tapasztalom (és én is azért voltam ott).

Erre mi a válasz? Ingerülten odavetette, hogy dehogy van!! Ilyenkor mindenki meg van fázva, hát tél van!

Egy sürgősségin. Megfázva. Már ez a kijelentés se állja meg a helyét, de a kiakadásából láttam, hogy valami nem kerek.

Ez akkor nem publikus információ? Le kell tagadni, amit a saját szemünkkel látunk, tapasztalunk?

Egyszer kötelező róla tudnunk, hogy nehogy kimenjünk a lakásból, most meg tilos róla tudnunk? Miért?

ma 09:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

"Le kell tagadni, amit a saját szemünkkel látunk, tapasztalunk?"

Elég komoly különbség van aközött, hogy letagadsz valamit, vagy csak nem költesz köré meséket.

ma 09:30
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, hogy mi lehet, de azt igen, hogy a sürgősségire nagyon sokszor mennek be indokolatlanul is az emberek, feltartva a sort azok előtt, akiknek valóban szükségük lenne a segítségre.

Az "indokolatlan" szó se mindig helytálló. Ha a faluban csak hetente 2x rendel a háziorvos, úgy nem tud máshová menni. A megfázásával se. Persze, hogy tele van a váró, és ingerült a nővér.

ma 09:33
 3/19 A kérdező kommentje:
Ezt most akár meg is lehetne magyarázni, de én is tapasztalom többfelől, hogy járvány van. És látom, hogy nem az a szokásos téli, orrfolyós, hanem valami sokkal durvább.
ma 09:39
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Influenza is van, covid is van. Mire gondolsz, ami ezeknél sokkal durvább, és mitől az?
ma 09:41
 5/19 A kérdező kommentje:
Azt én nem tudom. Nem vagyok orvos.
ma 09:43
 6/19 anonim ***** válasza:
Hasmenéses, hányásos vírus van, rengeteg ember van benne. Nálunk lezárták az idősek otthonát is, ahol a nagymamám van, se ki nem jöhetnek, se mi be.
ma 09:46
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez a sügri, olyanok mennek oda, akik féllábbal a sírban vannak. Ez mindennapos. Az is, hogy valaki fekszik a a széken....

Meg aztán ott a nővéreknek 1 millió dolguk van, és 5 millió hülye kérdést tesznek fel, te aznap voltál a sorban 3.452.789. Szerinted van erre türelmük???

Nem kell konteózni.

ma 10:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

7, nem csak olyanok mennek be, akik féllábbal a sírban vannak. Olyanok is, akik egész héten elmehettek volna a háziorvoshoz, de neeem, mert "nem vesz ki szabit", ezért éjjel esik oda. Vagy hétvégén.

Olyat is hallottam már, hogy az idős nagyi egész héten betegeskedett, de sz*rtak rá, viszont hétvégén - mert hát az arra van, nem..? - kihívták a mentőt.

ma 10:40
 9/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
88%
Erre a kérdésre csak úgy lehet válaszolni, ahogy te is kérdezted. Télen ilyen a helyzet minden kórházban, a sürgősségi 3x annyira leterhelt, mint máskor, ilyet kérdezni, hogy járvány van-e? Ez egyrészt ott két értelmű, másrészt ilyen helyen ezt kérdezni, pikáns.
ma 12:04
 10/19 A kérdező kommentje:

Kilences, azért nehogy már ne lehessen ilyet kérdezni egy kórházban! Hol kérdezzem, a Tescóban?

Két fejgörcsroham közt, szinte már szalonképtelen állapotban illemeskedjek szerinted? A nővért telibehányhatom, az nem baj, de ilyen kérdést ne tegyek fel, mert nem illik.

Ugyanmár, dehogynem.

ma 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!