Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Eddig tudnunk kellett róla,...

Eddig tudnunk kellett róla, most meg tilos róla tudnunk?

Figyelt kérdés

Az éjjel a sürgősségire kényszerültem sajnos.

Nem lényeges, melyik kórház, de amit ott láttam, az elképesztő.

Óriási tömeg volt, az összes folyosón betegek feküdtek, és rengeteg volt a falon oxigénre kötve, mint a covid idején!

A váróban is két széken feküdtek, akinek már nem volt hely a folyosón, s még a délután kettes beteg se ment be este nyolckor!

Ilyet utoljára a covid idején láttam! Sajnos akkor is voltam kórházban.

A felvételnél megkérdeztem a nővért, hogy szemmel láthatóan valami járvány van? Mert a környezetemben én is azt tapasztalom (és én is azért voltam ott).

Erre mi a válasz? Ingerülten odavetette, hogy dehogy van!! Ilyenkor mindenki meg van fázva, hát tél van!

Egy sürgősségin. Megfázva. Már ez a kijelentés se állja meg a helyét, de a kiakadásából láttam, hogy valami nem kerek.

Ez akkor nem publikus információ? Le kell tagadni, amit a saját szemünkkel látunk, tapasztalunk?

Egyszer kötelező róla tudnunk, hogy nehogy kimenjünk a lakásból, most meg tilos róla tudnunk? Miért?

tegnap 09:14
1 2 3
 11/22 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem kell illemeskedni, ugyan már, azt minek? Kérdezni lehet akármit, csak éppen a válasz ha nem tetszik, ne akadj ki.
tegnap 13:33
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem akadtam ki, csak látom, hogy nem szabad tudnunk azt, amit a két szemünkkel lehet látni.
tegnap 14:33
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
Egy fáradt nővér, a számára mindennapos terhelésről nem csacsogott veled, ezért nyilván valamiféle összeesküvés van a háttérben. Értem.
tegnap 14:51
 14/22 anonim ***** válasza:
Sürgősségin mindig ez van.
tegnap 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Van még egy új vírus is Kínából, csak azért beszélnek róla keveset, mert alapból nem komoly. Ha nem fekszik ki, és felülfertőződik baktériumokkal, akkor könnyen tüdőgyulladás lehet belőle.
tegnap 17:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát de van triázsolás, nem? Akinek indokolatlan, azt haza kell zavarni a büdös francba. Aki eggyel feljebb van, az várjon, aztán majd ha mindenki elfogyott, ő jön. Eleve mi a francot keresnek emberek vírusos megfázással egy sürgősségin?
tegnap 18:52
 17/22 A kérdező kommentje:

Pont ez az. Mert nem megfázás.

A nagy titkolózásban hülyeséget mondott.

Elhiszem, hogy nem kelthet pánikot, de a saját szememnek csak hiszek. És az oxigénen lévő emberek látványának is.

És be kell mesélniük, hogy ez nem az, aminek látszik.

Jó, hogy meg nem kérdezte, hogy a saját szememnek hiszek vagy neki.

tegnap 19:17
 18/22 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Az a nővér mégis honnan tudná kinek mi baja va? Amúgy is honnan lehetne előre tudni, hogy pl. a szaturáció mitől esik le vagy mitől van mellkasi fájdalma? Pl. köhögés lehet PTX, HTX, vagy akár hiatus hernia miatt is.
tegnap 19:31
 19/22 A kérdező kommentje:

Oké, rendben. Reméljük a legjobbakat.

Mindenki vigyázzon magára.

tegnap 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Pont ezért leterhelt az összes SBO. Mert tele van olyan "betegekkel", mint te. Miért mész be éjjel tájékozódni? Nincs jobb dolgod? Ha mindenki komolyan elgondolkozna az SBO fogalmáról, tized ennyien lennének. Neked sem lehetett olyan nagy bajod, hogy más nyomorúságával és állapotával vagy elfoglalva. Miért nem az ügyeletre mentél vagy a háziorvoshoz? Semmi közöd más ember betegségéhez, akkor sem, ha járvány van. Amúgy nincs járvány, nálunk nem több a beteg.
tegnap 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!