Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit lehet adni hálapénz...

Mit lehet adni hálapénz helyett egy kórházi orvosnak azon kívül, hogy pia, bonbon, kávé? És egy nővérnek?

Figyelt kérdés
jan. 7. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Több mindent kizártál.Vannak különböző ajándék utalványok.

Majd beváltja olyanra amire akarja .

jan. 7. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem könnyű dolog.Nem tudni ki mennyit várna el.Ha kevés,megsértem.

Én valamikor 1 műtéten estem át .Pénz dolgában nem voltam eleresztve .

A dr nőnek hálámból nagyon szép csokrot csináltattam.Mikor kontrollra mentem akkor adtam át.Nagyon le volt döbbenve,ő még ilyen ajándékot senkitől sem kapott.Várjam itt,és elrohant a csokorral,ezt mindenkinek látni kell.

Majd 1 órát vártam rá.

jan. 7. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ajándékutalvány nem adható.

Szerintem nem kell semmi extra, a standard dolgok megfelelőek a hála kifejezésére. Nálunk az osztályon esetleg a gyümölcs az, amit még szvíesen fogadnak, mert az kevés embernek jut eszébe, csokiból meg van elég.

Esetleg kérdezd meg, hogy van-e az osztálynak alapítvénya, amire utalhatsz. Nálunk az a rendszer, hogy az elégedett betegeknek az alapítványt promótájuk, mert abból végső soron a betegek és mi is profitálunk (eszközöket veszünk, továbbképzésre megyünk).

jan. 7. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy dietetikus podcastjában hallottam hogy egyszer egy nagy tál cseresznyét kapott. Na az pl zseni ötlet.

Gondolkozz out of the box.

Vagy süss házi sütit ha tehetséges vagy és makd elosztják. Én a gyógytornászomnak azt szoktam vinni és utólag is dícséri.

Apum a műtőorvosának egy jó társasjátékot vitt

jan. 7. 23:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

(Gyümölcsöt a háziorvosnak szoktunk vinni, eladásra termelünk, de hát most már épp elfogyott még a naspolya meg a datolyaszilva is.)

jan. 8. 07:03
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Mézet :) Vagy valami házi lekvárt, paripürét, hazi tésztát, süti, házi kenyér. A házi cuccokkál semmi se jobb!
jan. 8. 07:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez szerintem megosztó, hogy ki mennyire mer megenni házi dolgot, amit egy ismeretlen ember készített ismeretlen körülmények közt. A méz az még tényleg jó lenne saját termékként, de vásárolt már nem olyan.
jan. 8. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!