Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Torokmandula kivétel úgy,...

Torokmandula kivétel úgy, hogy sokat beszélek?

Figyelt kérdés

Mandula eltávolítás műtétre készülök. A munkám miatt napi 8 órában beszélek (telefonos ügyfélszolgálat). Néztem pár videót és általában két hét után lesznek jobban az emberek, de ha sokat beszélnek, akkor egy hónap után is még fáj nekik.

Nem tudom, a munkahelyem tolerálná-e ezt a legalább egy hónapos táppénzt. Persze ezt tőlük kell megkérdezni. Mi van, ha egy hónap után visszamegyek és az első nap felénél rohadt rosszul leszek?

tegnapelőtt 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nem értelek, ha szükség van a mütétre, utána meg a táppénzre, akkor mit nem tudna tolerálni a munkahely?

Másrészt ez nem azt jelenti, hogy ez idö alatt nem beszélhetsz egyáltalán, hanem eleinte csak a legszükségesebbeket, de egy hónap után már semmiféle korlátozás nincs.

Ha meg nem tartanád be a szükséges várakozási idöt, akkor nem rosszul leszel, hanem elmegy a hangod, esetleg végleg

tegnapelőtt 09:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát én hallottam már olyanról, hogy kirúgtak valakit, mert eltört a lába és emiatt nem tudott dolgozni. Mondjuk nem ott volt ez, ahol dolgozom.

Amúgy terveim szerint írásban fogok kommunikálni egy hónapig, csak az orvossal beszélek szóban :D

tegnapelőtt 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Elöször is azért nem rúghatnak ki, mert táppénzen vagy.'

Másrészt ha nem akarsz beszélni egy hónapig, akkor azzal többet ártasz, mintha kapásból visszamennél dolgozni!

tegnapelőtt 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem pár hete vették ki. Tudtam beszélni azonnal a műtét után. Kb 7 napig azért gyorsabban “elfáradt a hangom”, a 8. naptol már semmi bajom nem volt. Összesen két hetet voltam betegszabin, mikor visszamentem dolgozni már semmilyen utóhatását nem éreztem a mutetnek.
tegnap 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!