Torokmandula kivétel úgy, hogy sokat beszélek?
Mandula eltávolítás műtétre készülök. A munkám miatt napi 8 órában beszélek (telefonos ügyfélszolgálat). Néztem pár videót és általában két hét után lesznek jobban az emberek, de ha sokat beszélnek, akkor egy hónap után is még fáj nekik.
Nem tudom, a munkahelyem tolerálná-e ezt a legalább egy hónapos táppénzt. Persze ezt tőlük kell megkérdezni. Mi van, ha egy hónap után visszamegyek és az első nap felénél rohadt rosszul leszek?
Igazán nem értelek, ha szükség van a mütétre, utána meg a táppénzre, akkor mit nem tudna tolerálni a munkahely?
Másrészt ez nem azt jelenti, hogy ez idö alatt nem beszélhetsz egyáltalán, hanem eleinte csak a legszükségesebbeket, de egy hónap után már semmiféle korlátozás nincs.
Ha meg nem tartanád be a szükséges várakozási idöt, akkor nem rosszul leszel, hanem elmegy a hangod, esetleg végleg
Hát én hallottam már olyanról, hogy kirúgtak valakit, mert eltört a lába és emiatt nem tudott dolgozni. Mondjuk nem ott volt ez, ahol dolgozom.
Amúgy terveim szerint írásban fogok kommunikálni egy hónapig, csak az orvossal beszélek szóban :D
Elöször is azért nem rúghatnak ki, mert táppénzen vagy.'
Másrészt ha nem akarsz beszélni egy hónapig, akkor azzal többet ártasz, mintha kapásból visszamennél dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!