A kórházakban meglehet mondani, hogy ki látogathat meg? Létezik erre valami nyilatkozat vagy elég szóban mondani?
Mostanában több családtag is kórházban volt. A sima kórtermekbe kérdezés nélkül bemehettünk. Senki nem áll őrt, hogy a Gipsz Jakabot ne engedjék be.
Szerintem ne mond meg mikor és melyik kórházban leszel így nem tud meglátogatni akit nem akarsz.
Annyira leterheltek és fásultak, unottak az ott dolgozók hogy szerintem nincs kapacitásuk távol tartani bizonyos személyeket.
Nem, nem a nővér dolga hogy távol tartson tőled bizonyos embereket. Ha valakit nem akarsz hogy meglatogasson mond meg neki hogy ne tegye. Vagy ahogy fentebb is írták, egyáltalán ne mondd meg neki hogy kórházban leszel.
A novereknek van más dolguk is mint melletted őrt állni.
Nem beszélve arról hogy ha az illető kiveri a balhét ha nem engedik be még ők jönnének ki rosszul a helyzetből.
Ne a személyzetnek jelezd hanem annak a személynek aki be akar menni.
Az ápolók dolga az ápolás nem az őrzés.
Nyílván azért kérdezem, mert hiába szólok azoknak a személyeknek nem érdekli őket.
Azóta máshol kaptam rá választ és alapból csak a váróig jöhetnek, nekem kell kimenni hozzájuk, ha akarok, be nem jöhetnek az osztályra.
Köszönöm, azoknak akik normálisan tudtak válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!