Van olyan, aki - azok után, amik kiderültek - covid vakcinából még kér emlékeztető adagot 2025-ben?
Figyelt kérdés
jan. 1. 19:47
21/32 anonim válasza:
A legveszélyesebb részét nem is merem ide leírni, az már elég komoly témákat dönget. Úgy tűnik hogy elég komplex a cucc, nem véletlenül akarták az emberiség 80%-át beoltani vele.
22/32 anonim válasza:
Egy BitChute videó már ugrott így per pillanat.
23/32 anonim válasza:
22: még mindig csodálkozol ilyesmiken?
24/32 anonim válasza:
Oké, videó nélkül azt mondja a dokinő a kis laboratóriumában való tesztelés után, hogy szinte mindegyik ugyanaz, a címke és a név változik, valamint a 3. oltástól szinte mindegyik ismerőse kidőlt. ✝ Járhatott a temetésekre.
25/32 anonim válasza:
Nem a híradóból kell tájékozódni, azok hallgatnak, ott van a BitChute, Rumble, Odysee, Facebook oltássérültek csoportja, egy csomó ember foglalkozik ezzel, csak a kognitív disszonancia még mindig elég erős. Ha a saját bőrén tapasztalja, akkor majd lehet hogy más lesz a véleménye, ha nem lesz túl késő.
26/32 anonim válasza:
Mikor leszek már rosszul tőle? Több, mint 3 éve kaptam az utolsót, aggódom, hogy teljesen felszívódik már.
27/32 anonim válasza:
Felszívódni? Hol élsz te? Az benned lappang mint egy időzített bomba.
Közben átírja a DNS-ed, és nem tudod hogy mitől leszel beteg.
Ha gondolod olvasgathatsz egy 2009-es cikket, amiben a WHO 1972-es "népsegítő" terveit taglalják.
28/32 anonim válasza:
27.
Na de meddig várjak? Nem történik semmi, már nagyon türelmetlen vagyok.
29/32 anonim válasza:
28: légy türelemmel, leszel te még nagyon szerény is.
30/32 anonim válasza:
Én nem bár én egyet sem kértem. Kaptam én gyerekkoromban épp elég oltást többet nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!