Van olyan, aki - azok után, amik kiderültek - covid vakcinából még kér emlékeztető adagot 2025-ben?
Figyelt kérdés
jan. 1. 19:47
1/29 anonim válasza:
Minden humán populáció 25%- menthetetlen zombi. Ennek alapján van ilyen.
2/29 anonim válasza:
Tuti nem! A első kettőt is megbántam 2021-ben.
3/29 Alain Delon válasza:
Még ha tudnánk, hogy állítólag mik derültek ki. Lehet, hogy valaki fantáziavilágában kiderült valami, de csak ott.
4/29 anonim válasza:
1.
Így van. Ők azok, akik nem tudják értelmezni az adatokat, minősített esetben gyártják a konteókat, miszerint a gyíkemberek szórták le a kondenzcsíkokban a vakcinát, amibe előtte még 5G csipet is tettek.
5/29 anonim válasza:
4: az neked már nem számít, ha igaz ez, ha nem.
6/29 anonim válasza:
Nekem tényleg nem, mert én lesz.rom az ilyen meséket, ti meg csak rettegjetek bátran az összes vakcinától, gyógyszertől, kajától, technikai eszköztől, szóval kb nagyjából mindentől, ami az utóbbi 100 évben lett ismert.
7/29 anonim válasza:
6: te mindennek is a szakértője vagy, ez rögtön látszik. És ráadásul bátor is, more.
8/29 anonim válasza:
7.
Mindennek is a szakértői inkább pontosan az a típus, aki covid-vakcinát még élőben nem látott, de azért részletesen ismerteti, hogy éppen hogyan hal bele az emberiség.
Bátor az mondjuk tényleg vagyok, erre ráhibáztál, de nem szégyellem.
9/29 anonim válasza:
8: ra se ránts , Dunning és Kruger azért isznak a bátorságodra meg a fantaziádra, hogy ki milyen, kimittud a kis kobakodban. Asszem ez a téma itt ki is merült.
Soha ne add fel, előre bátran, hajrá van még ilyen az országban, mint te. Ahogy tegnap már utaltam is rá.
10/29 anonim válasza:
Éjszaka feljött egy videó, a gyúrós csávó büszkén mesélte hogy 4!!!! oltást vett fel és az orvosa vérrögöket talált mindenhol a testében, de ezt csak röhögve mesélte, utána gyászjelentés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!