Az normális, ha a bőrgyógyász lebasz, mert ellenőriztetem az anyajegyeket?
Figyelt kérdés
Állami rendelésről van szó, fiatal vagyok, még nem vagyok öreg, mit keresek én ott. Persze korábbi bőrrák miatt rá van írva a lapomra, hogy félévente kontroll. Konkrétan megkapom, hogy minek jöttem...
Így lehet aztán javítani az emberek szűrésre járási hajlamát, gratulálok!
tegnap 17:09
3/8 anonim válasza:
Sajnos már alapból sem akarnak dolgozni az orvosok.
4/8 anonim válasza:
Nyilván nem. Államin sajnos ez gyakoribb. Nálam is bunkózott bőrgyógyász, inkább elmentem máshoz. De már bunkó állami szemészettel is volt tapasztalatom (elkezdte, hogy "műtétre is elmegy, ha nincs semmi baja...?". Meg sok negatívat hallok az állami ultrahangról is.
5/8 A kérdező kommentje:
Az ultrahangról ne is beszéljünk! Államiban "nem vették észre" a vesekövem, amit magánban rögtön megtaláltak!
tegnap 17:23
6/8 kutyafule4 válasza:
Oké, kérdés is van, vagy csak rinya?
7/8 anonim válasza:
Engem fiatalon ugyanígy lecseszett mert nem évente mentem. Aki bunkó az mindenhogy talál valamit amiért beszólhat. Nálunk kismamáknak van olyan nőgyógyász aki azért szól be mert kövérek (közben ő is az terhesség nélkül férfiként), vagy ha nem akkor miért van tetoválásuk stb.
8/8 anonim válasza:
Nalunk orvosin van jopar bunko. En orvostanhallgatokent napont a bunko fejuket kell, hogy elviseljem, sajnalom a leendo betegeiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!