A háziorvos elküldött azzal avval hogy keressek másik háziorvost,vagy körzetorvost az okát máig nem tudom hogy mert miért!?
Emailben irattam fel vele vényt receptet meg beutalókat
Mindig az ablakon keresztül adja ki a papírokat a korona óta (cirkusz,fesztivál)
Mindig az volt a duma ott a rendelőjébe,hogy sok beteg vár kinnt nem lehet több kérdésem.
Meg most utoljára volt egy tsh novembertől decemberig kétszer és nem mondta hogy várjam ki a négy hetet mert harminc napos idő korlát van a laborban de ez az ő fasz fejsége segg fejsége és nem az enyém!!!
Az ilyen egy hü lye fa sz.
Ennyi esze nincs egy orvosnak vagy csak szarik rá.
Ezért emailben beszéltem meg ő vele amiket akartam mert egyénileg és személyesen lehetetlen volt!!!
Mondanom sem kell egyre jobban elegem van az indiai és izraelita emberekből!!!
Másokra a vén asszonyokra nem sajnálta a fél órát!!!
Engem legtöbbször egyénileg és személyesen tíz tizenöt perc alatt lereendezett ennyit ő róla és a kollégáiról és az egész magyar egészségügyről!!!
Volt akiknek végig sem kellett várniuk a sort előttem bementek bemehettek meg ilyenek szóval abszurd, nonszensz ez is.
A recept már a “felhőben” van. Bemész a patikába, bemutatod a TB-kártyádat, és megveheted a gyógyszereidet.
Aki telefonon időpontot kér, azt előreveszik.
Közben az asszisztens is intézkedik.
Ha a körzetéhez tartozol, köteles ellátni, nem mondhatja, hogy válassz mást.
Hogy jönnek ide az indiaiak és zsidók? Megzakkantál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!