Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehet szabadon egy másik...

Lehet szabadon egy másik háziorvost választani ha én így úgy látom jónak!?

Figyelt kérdés
Itt Pesten lakok.

dec. 19. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Tekintve a csodas haziorvosi helyzetet,orulj,hogy van. Inkabb.

Korzethez tartozva kapsz HO-t. De megkerulheted,csak okmanyirodaba lesz egy utad es ideiglenes lakcimet vagy tart.h. valtoztatast kell csinaltatni egy masik keruletben/korzetben

dec. 19. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Választhatsz, csak ő nem biztos, hogy választ téged.
dec. 19. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Beszélj a kiválasztott háziorvossal. Mondd, hogy szeretnéd, ha átvenne. Ha átvesz a praxisába, mindent ő intéz a továbbiakban, semmit sem kell tenned. Nemrég váltottam én is háziorvost, azért tudom.

dec. 19. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen. Megkereshetsz egy másikat de rajta múlik átvesz e.

Engem majdnam megölt a haziorvosom így érthető módon nem akartam hozzá járni. Nagyon nehezen vett át egy másik orvos. Sokan nemet mondtak, hogy menjek magánorvoshoz meg másik kerültbe ha nem tetszik. Szóval hiába van szabad orvosválasztás nem könnyű. Ráadasul az egy rendelőben dolgozó orvosok sokszor nem szívesen veszik át egymás betegeit hogy ne legyen konfliktus belőle.

dec. 20. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nem kerül pénzbe.
dec. 20. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm a válaszokat mindenjot kívánok
dec. 22. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!