Mit tehetnék, hogy ne kelljen fizetnem a TB-t?
Semmi, ismétlem SEMMI bevételem, jövedelmem nincs, mégis havonta rámerőszakolják, hogy fizessek nem is kevés pénzt! Úgy, hogy amúgy évente jó, ha 1x megyek orvoshoz...
Ez nem fair, hogy úgy fizessek havonta, hogy befelé semmi nem jön! Főleg, hogy nem is nagyon járok orvoshoz se, amire elvileg a TB való, lényegében egy "előfizetés" orvosi ellátásra... Az ember meg nem fizet elő olyan szolgáltatásra, amire nincs szüksége, igénye.
Valahol el lehet ezt intézni (pl. Kormányablakban), hogy igazoljam, hogy nincs jövedelmem, bevételem (feketén se)? Mert ezt mégis hogy gondolják, hogy úgy adjak kifelé, hogy semmi se jön befelé?!
#6: és könnyű lerázni az egészet ennyivel.
Nem az a fő probléma, hogy fizetned kell a TB-t, hanem hogy nincs bevételed.
#7 soha nem volt autóm.
Voltam a munkaügyiseknél, 2 hónapig működött a dolog.
#8 végülis igazad van. Csakhogy mióta tudom, hogy mennyi szenvedéssel jár egy pötöm összegű pénz megszerzése, 1 év után belefáradtam...
- Menj be egy kormányablakba, és HA LEHET, mond le a TB-t! Így nem kell fizetned, de ellátásod sem lesz.
- Meló.: Sereg? Biztonsági őrködés, "portás"-ként, oda nem kell igazolvány? Kajafutár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!