Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen gyógyszert vegyek be...

Milyen gyógyszert vegyek be üzemorvosi vizsgálat előtt?

Figyelt kérdés
Tensiomint vagy coverexet? Hogy valami emberi vérnyomásértéket mérjen :D
dec. 20. 17:20
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Mondjuk sokat fejlődött mindenben....
dec. 22. 09:11
 42/52 A kérdező kommentje:
Így igaz! Mindenben!!!
dec. 22. 10:31
 43/52 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a gyógyszerek is jobbak.
dec. 22. 12:17
 44/52 A kérdező kommentje:
És szintetikusabbak, kevésbé kutatottak, nincs velük tapasztalat.
dec. 22. 12:27
 45/52 A kérdező kommentje:
Kórházi halálozásban majdnem az élvonalon járunk? Tud erről valaki statisztikát linkelni?
dec. 22. 12:28
 46/52 anonim ***** válasza:
Az a bakteriumok antibiotikum-reziszentiaja miatt van, te suger. Ok is elolenyek, probalnak vedekezni... annak amugy mi koze a te hypertoniadhoz (es elmebetegsegedhez)? Mar irtam korabban, hogy ne foglalkozzatok a kerdezovel. Remeljuk, eltiltjak a foglalkozasatol es majd a sajat konoksagabol tanul, ha megrepex eg, arteriaja.
dec. 22. 14:16
 47/52 anonim ***** válasza:
*megreped egy arteriaja
dec. 22. 14:16
 48/52 anonim ***** válasza:
69%
az egyik válaszoló vagyok, több kommentet is írtam! 58 éves vén hülye vagyok,fizikai munkás mióta elvégeztem a szakmunkás képzőt több helyen dolgoztam, minden munkahelyemen előadták az üzemorvosok a tudományukat, hogy milyen veszélyes a magas vérnyomás,volt, hogy szakvizsgálatokra küldtek, de egyik sem kisérte figyelemmel, hogy valóban elmentem e? ezzel nem azt akarom kifejezni, hogy nem kell kezelni a magas vérnyomást, inkább azt, hogy az üzemorvosnak amint átutalja a cég a tisztelet díját, utána már sz...rik arra, kinek mit írt elő, hova küldte, mit javasolt! egy év mulva találkozunk, akkor ismét előadja!
dec. 22. 17:25
 49/52 anonim ***** válasza:
0%

kevésbé kutatottak.

Épp ellenkezőleg...

dec. 22. 17:33
 50/52 anonim ***** válasza:
51%

48 Persze, mert az a beteg felelossege, hogy mit kezd az orvosi tanaccsal, betartja-e a therapiat, az orvosnak nem feladata mar ezek utan, hogy mint egy szulo babusgassa, atyai szigorral leckeztesse a pacienst. Latszik is az elet

felfogasodbol, hogy posztkomcsi boomer vagy.

dec. 22. 18:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!