Milyen gyógyszert vegyek be üzemorvosi vizsgálat előtt?
#20: hol írtam olyat, hogy az üzemorvos dolga lenne?
A 11-es válaszoló javasolta a kardiológust. Erre a írta a kérdező, hogy oda nem megy, mert nem hajlandó gyógyszert szedni. ERRE reagáltam 13 alatt.
A magas vérnyomásnak igenis lehet köze hozzá, hogy el tudja-e végezni a munkáját, de ez nem ide tartozik. Borzasztó rossz tanács bármilyen gyógyszert javasolni a Kérdezőnek úgy, hogy gyakorlatilag nulla információ van a kórtörténetéről. Mert ha már feltétlenül orosz rulettezik, akkor már elmehetne kardiológushoz, aki felírna gyógyszert, amit akkor szedne, amikor éppen üzemorvoshoz megy.
Ja, de nem, ez a rossz tanács egyesek szerint.
A kardiológusnak nyoma marad a rendszerben, még a magánnak is sajnos.
"Ha orvost választasz, akkor betegséget is"
Onnantól kezdve minden orvosi papíromon ott lesz az I10H0. Kinek hiányzik ez?
21.
Azért írsz ilyeneket, mert nem vagyok képes a kérdést leszűkíteni arra, amire vonatkozott. Nem a kérdező saját egészségéről van szó általában. Az az ő dolga és felelőssége, ha akar elmegy vele háziorvoshoz vagy magánba. Ehhez nyilván lehet adni tanácsokat.
Csak és kizárólag arról van szó, hogy a túlbuzgó munkáltató ill üzemorvos miatt érdemes-e megrizikózni egy 150/90-es vérnyomást a vizsgálaton, ami aztán alapja lehet annak, hogy nem tudja megnyitni a Wordot a gépén. Ez röhejes és ez ellen tényleg "védekezni" kell. Erre koncentrálj, ne arra, hogy egyébként ki miben hal meg. Majd egyszer. Soká.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!