Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen gyógyszert vegyek be...

Milyen gyógyszert vegyek be üzemorvosi vizsgálat előtt?

Figyelt kérdés
Tensiomint vagy coverexet? Hogy valami emberi vérnyomásértéket mérjen :D
tegnap 17:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%

#20: hol írtam olyat, hogy az üzemorvos dolga lenne?

A 11-es válaszoló javasolta a kardiológust. Erre a írta a kérdező, hogy oda nem megy, mert nem hajlandó gyógyszert szedni. ERRE reagáltam 13 alatt.

A magas vérnyomásnak igenis lehet köze hozzá, hogy el tudja-e végezni a munkáját, de ez nem ide tartozik. Borzasztó rossz tanács bármilyen gyógyszert javasolni a Kérdezőnek úgy, hogy gyakorlatilag nulla információ van a kórtörténetéről. Mert ha már feltétlenül orosz rulettezik, akkor már elmehetne kardiológushoz, aki felírna gyógyszert, amit akkor szedne, amikor éppen üzemorvoshoz megy.

Ja, de nem, ez a rossz tanács egyesek szerint.

tegnap 19:59
 22/25 A kérdező kommentje:

A kardiológusnak nyoma marad a rendszerben, még a magánnak is sajnos.

"Ha orvost választasz, akkor betegséget is"

Onnantól kezdve minden orvosi papíromon ott lesz az I10H0. Kinek hiányzik ez?

tegnap 20:16
 23/25 anonim ***** válasza:
66%

21.

Azért írsz ilyeneket, mert nem vagyok képes a kérdést leszűkíteni arra, amire vonatkozott. Nem a kérdező saját egészségéről van szó általában. Az az ő dolga és felelőssége, ha akar elmegy vele háziorvoshoz vagy magánba. Ehhez nyilván lehet adni tanácsokat.

Csak és kizárólag arról van szó, hogy a túlbuzgó munkáltató ill üzemorvos miatt érdemes-e megrizikózni egy 150/90-es vérnyomást a vizsgálaton, ami aztán alapja lehet annak, hogy nem tudja megnyitni a Wordot a gépén. Ez röhejes és ez ellen tényleg "védekezni" kell. Erre koncentrálj, ne arra, hogy egyébként ki miben hal meg. Majd egyszer. Soká.

tegnap 20:24
 24/25 A kérdező kommentje:
Konkrétan gyógykezelést akarnak ezzel kikényszeríteni, azonban ha az illető nem ön- és közveszélyes, ép elméjű, nem jelent fertőző közegészségügyi veszélyt, akkor ez jogtalan.
tegnap 20:38
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokféle gyógyszer létezik manapság már, nem ördögtől való egy gyógyszer hosszú távú használata és az a kód sem feltétlenül lesz ott mostantól. Én évekig épp azért küzdöttem, hogy végre írjon fel rá valamit és ne szenvedjek tovább...
tegnap 21:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!