Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen gyógyszert vegyek be...

Milyen gyógyszert vegyek be üzemorvosi vizsgálat előtt?

Figyelt kérdés
Tensiomint vagy coverexet? Hogy valami emberi vérnyomásértéket mérjen :D
dec. 20. 17:20
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Mi volt az új ? Én concor COR-t szedek különben.
dec. 21. 15:58
 32/52 anonim ***** válasza:
53%
fiú,vagy, vagy lány? férfiaknál merevedési zavart okoz a magas vérnyomás,tapasztalatból tudom! viszont mikor még fiatal voltam, és magas vérnyomás mellett is állt a zászló,akkor meg a vérnyomás csökkentő gyógyszernek volt a mellékhatása az inpotencia!
dec. 21. 17:14
 33/52 A kérdező kommentje:
A másik nevét nem tudom, talán valami co-tanydon
dec. 21. 17:21
 34/52 anonim ***** válasza:
#33 Co-dalnessa? a "Co"-val kezdődőek vízhajtót tartalmaznak,azokat folyamatosan kell szedni,és mindíg az az első, tehát reggel!
dec. 21. 18:51
 35/52 A kérdező kommentje:
dehogy vízhajtó, amlodipin és telmizartán, utánanéztem
dec. 21. 19:50
 36/52 A kérdező kommentje:
Nekem a Betaloc jó volt, rendesen állt a f@szom tőle, ha erre voltál kíváncsi a 32. válaszodban
dec. 21. 19:51
 37/52 anonim ***** válasza:
#32 vagyok. értem..tehát fiú vagy! akkor mit érdekel egy üzemorvos véleménye? tudod kikből lesznek az üzemorvosok? akik a leg gyengébb eredménnyel végezték el az egyetemet,és nem igazán kapkodnak utánuk! bólogass arra amit mond, elöbb szabadulsz! egyébként a Betaloc egy száz éves béta blokkoló, valamire való orvos már nem írja fel!
dec. 21. 20:36
 38/52 A kérdező kommentje:

tudom, hogy az üzemorvosok akik kettessel végeztek

és mi a baj a száz éves béta-blokkolóval? egyébként 2068-ban lesz 100 éves

dec. 21. 21:26
 39/52 anonim ***** válasza:
#37 vagyok.. jó akkor 56 éves! szerinted hol tartott az orvostudomány 1968 ban? b,,ki! akkor születtem!
dec. 21. 21:43
 40/52 A kérdező kommentje:
miért? most hol tart az orvostudomány?:) na ugye? inkább 1968-ra teszem a voksom!
dec. 21. 21:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!