Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért olyan rossz kórházban...

Miért olyan rossz kórházban lenni?

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm aki kórházban volt minél előbb el akartak jönni, ilyen rossz hely kórházban lenni, tényleg ennyire megviseli az embert, én még nem nagyon voltam kórházban ez igaz, de hogy így elképzelem elvan az ember a betegekkel, esetleg csinos nővérek is ápolhatnak téged és van egy élet stílus egy ilyen kórházban, kapod a kaját stb.....
ma 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Elkezdtem fogalmazni a kommentet de inkább hagyom…
ma 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

1. nem hagynak aludni

2. másokkal kell együtt csövezni

3. szar a kaja

és akkor a komolyabb problémák:

4. rosszul vagy

5. a szobatársad még rosszabbul van és végignézheted, ahogy meghal

6. beparázol, hogy te is meghalsz

7. elkapsz valami kórházi rezisztens bacit és tényleg meghalsz

ma 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A kórházban mindenki megtanulja értékelni az otthonát, és egyetlen vágya, hogy mielőbb hazamenjen, persze gyógyultan.

Vagy legalább meghalni otthon szeretne. Ez még attól sem nagyon függ, hogy rossz, vagy jó helyen van-e a kórházban.

ma 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ilyen hlye vagy, vagy csak tetteted...
ma 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Minden kórház más.Még az osztályok is .Sok függ a személyzettől a beteg társaktól.A kórház nem üdülő,időbeosztás van.Ami élelmet adnak,az elég az ottani teendőkhöz. 1 cel sem tartatanak bent tovább,mit ami szűkséges.

Nem panaszkodom többször voltam ellátáson.

ma 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
4# Nem tudom, kinek szólt a válaszod, de látom, hogy te bizony nem tetteted.
ma 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:

„csinos nővérek”

Az átlagéletkoruk 50 feletti, és hidd el, nem okoz nekik örömöt, hogy a perverz betegek szexuálisan fantáziálnak róluk.

ma 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!