Egy közeli hozzátartozóm Covid miatt lélegeztetőgépre került egy rossz hírű kórházban. Hogyan tudnék segíteni?
Figyelt kérdés
Minden megoldás érdekel. Pénz nem számít.2021. márc. 10. 21:28
1/20 anonim válasza:
Sajnos sehogy.
Elintézni egy másik kórhazba nem lehet,mivel ugye lélegeztetőgépen van.
4/20 anonim válasza:
Ha a pénz nem számít, 100 millióért biztosan át tudják szállítani egy másik helyre. :)
5/20 anonim válasza:
Az lehet H rossz hírű kórház, de az intenzív terápiás osztalyok MINDENHOL világszínvonalúak Magyarországon.
6/20 anonim válasza:
HA olyan "szerencséd" van, hogy az osztályon felveszik a telefont, érdeklődj rendszeresen az állapotáról, lássák, hogy fontos a családjának. Sajnos ennél többet nem tehetsz most:(
7/20 anonim válasza:
ECMOra kellene rakni. Az a lélegeztető géppel ellentétben még ér is valamit.
8/20 anonim válasza:
5-ös.
Bocsi,de ez tényleg igaz?
Nem vagyok ezzekkel képben.
9/20 anonim válasza:
Igen, igaz és az 5-os vagyok. Aki leszavazott meg egy tájékozatlan barom.
Rengeteg intenzív terápiás gyakorlatom volt, az egyedüli rossz élményem (csapattal volt a problémám, az én holisztikus elképzelésekkel nem talalkozott, az osztály elképzelése) csak a Honvédban volt, de ott is korszerű eszközök voltak.
A legjobb tapasztalatom a Korányi ITO - Üllői úti. A Kútvölgyi pedig pici, de nagyon korrekt csapat.
10/20 anonim válasza:
9
Ja, csak Magyarországon kívül semmit sem tapasztaltál, ami elég fontos lenne ahhoz, hogy használd a 'világszínvonalú' szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!