Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Munkaalkalmassági vizsgálaton...

Munkaalkalmassági vizsgálaton voltam, nem kaptam meg az alkalmas minősítést. Összeszólalkoztam az orvossal, mert hallásvizsgálatra akart utalni. Van joga a beteg egészségéhez nem kötődő megjegyzések feltöltéséhez?

Figyelt kérdés

Most voltam november végén a fül-orr gégészeten, nem tudnak mit kezdeni a baloldali halláscsökkenésemmel. Az EESZT-be az alábbi szöveget töltötte fel. "FOG.által javasolt hallásvizsgálatot nem csináltatta meg.értelmetlen, meddő vitát folytatott. mindenkit hibáztat,az egész egészségügyet rossznak tartja. A politikát

is szóba hozta, méltatlankodtt.(sic) Közöltük, hogy a politikának a rendelőben helye nincs, fejezze be."

ma 09:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Érdemes volna a betegjogi képviselőnél panaszt tennem?
ma 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mármint azért akarod bejelenteni az orvost mert te cirkuszoltál?
ma 09:11
 3/4 Justinianus ***** válasza:
Szépen körülírta, hogy pszichológiai szempontból is problémák vannak...
ma 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ha ezt cirkusznak nevezzük.. Kértem, hogy adja ki az alkalmatlan minősítést, adjon beutalót a 2 fokú munkaalkalmassági vizsgálatra. Erre pedig nem volt hajlandó.
ma 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!