Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek mit csináljak az...

Szerintetek mit csináljak az alkalmassági vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Felnőttképzésre jelentkeztem (építőipar) és a felvételhez orvosi alkalmassági vizsgálaton kell átessek. Kb 2 éve derült ki hogy gyerekkoromban rosszul csontosodott össze a farokcsontom és van emiatt egy plusz gerinccsigolyám ami félig össze van nőve a farokcsontommal. Mikor gyárba jelentkeztem az orvos azt mondta, hogy ezzel a problémával oda föl se szabadna venniük de mivel mondtam neki hogy nagyon szeretnék oda menni ezért megkockáztatta és engedélyezte hogy ott dolgozzak. Az a baj hogy nagyon szeretném elvégezni ezt a szakmát és tartok tőle, hogy elutasítanak. Még van az a lehetőség, hogy eltitkolom. Ebből jogilag például lehet bajom? Egészségügyileg teljesen lényegtelen hogy mit dolgozok mert mindentől folyamatosan fáj a derekam és egy sétálástól is be tud csípődni a csípőm szóval ez a szakma sem rontana a mindennapjaimon. Szerintetek mondjam el az orvosnak?

szept. 4. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha már kiderült, annak már nyoma van.

Ha eltitkolod, és lesz egy baleset, vagy később valamiért kiderül, te kerülsz bajba.

szept. 4. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Büntetőjogi felelősséged eltitkolni. Ha munkáról lenne szó nem titkolnám el, de ha felnőttképzés, nem csinálnék problémát belőle
szept. 4. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Alá kell írnod- legalábbis nekem kellett- hogy nincs eltitkolt betegségem. Szóval ha mégis van, az és aláírod, hogy nincs, az szerintem btk.
szept. 4. 17:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor elmondom aztán lesz ami lesz. 🙂
szept. 4. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül a doki alkalmasnak nyilvánított, szóval fölöslegesen izgultam :D
szept. 5. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!