Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Frászt kapok ettől az ügyfélka...

Frászt kapok ettől az ügyfélkapu+ bejelentkezéstől! Törölni nem tudom, ezáltal most nem tudom megnézni az EESZT-be a dokumentumaimat, nem tudok sehogyan sem belépni. Más hogy boldogul?

Figyelt kérdés
ma 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Naa, akkor most írd ide, más is járhat így...!
ma 17:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha többen használják az ügyfélkaput, akkor bugos lehet a bejelentkezés, lehet ez volt nálad is. Én inkognitó ablakot szoktam nyitni (ctrl+shift+n chrome-ban) és ott intézek hivatali ügyeket, úgy működik minden. Androidon nem tudom van-e ilyen hiba a bejelentkezéssel.
ma 17:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem csak privát ablakban működik az ügyfélkapu bejelentkezés (a böngészőben csak összes süti törlése opció van amit nem akarok).
ma 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs okostelefonom, akkor innentől végem van?
ma 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:

14.

Nem. Van régi ügyfélkapud? Ha igen, ott figyelmesen olvasva át tudsz váltani +-ra. Amikor kidobja a QR-t, ott lenyitva látható egy számsor, kód. Ezt mentsd is el!!!

Ezt ajánlják generálónak>>> [link]

Itt megadód az előbb elolvasott és mentett!!! kódot, beírod az url-t. Érdemes egy 2. fülön.

Utána belépésre kattintasz az 1. fülön, az feldobja, hogy írd be a generált kódot...

>>>időközben futó app kódját beírod 2. faktorként a 2 lapról.

Kb így...

ma 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, van Ügyfélkapum, laptopon használom. Köszönöm a segítséget!
ma 20:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Figyelmesen csináld, mert váltás után nem fog működni a hagyományos ügyfélkapu, csak a +!

Szóval a kódot mentsd, írd fel papírra bármi. Ha bármi történik ezt a kódot kell megadni a generáló weboldalnak. Szóval 2 fülön kell mennie a dolgoknak. Egyiken belépésre katt, közben fut a másik lapon a generáló, és beírva sikerül belépni.

Előfordulhat, ha lassan megy, hogy időközben másik kódot generál, akkor azt kell beírni. X másodparcenként generál új kódot a megadott url-hez, eszközpárosításhoz.

Ami: ttps://ugyfelkapu.gov.hu/felhasznalo/adminisztracio/totp/eszkozparositas

ma 20:57
 18/19 anonim ***** válasza:
A link amit írtam nem OK bocs, azt kell beírni, amikor elindítod a belépést a gov oldaladon.
ma 21:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Ezzel a kóddal volt nekem is gondom (iPad). Nem tudom konkrétan leírni, mert idegbeteg lettem, fél órát kínlódtam vele, nem adott új kódot, majd jelszót, majd sokszor próbálkoztam …..
ma 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!