Frászt kapok ettől az ügyfélkapu+ bejelentkezéstől! Törölni nem tudom, ezáltal most nem tudom megnézni az EESZT-be a dokumentumaimat, nem tudok sehogyan sem belépni. Más hogy boldogul?
Figyelt kérdés
ma 16:02
1/19 anonim válasza:
Ugyaaan úgy kell bejelenteni az EESZT-be is. Két faktoros hitelesítéssel! Miért sima ügyfélkapúba hogy tudtál be jelentkezni az ügyfélakpú+al? Úgyan úgy kell az EESZT-be is. De van egy jobb öltletem! Az okos telefonodraa telepítsd fel a DÁP alaklmazást, és egy egszeri regisztrációval a DÁP-on keresztül is be tudsz jelentkezni az EESZT-be!
2/19 anonim válasza:
3/19 anonim válasza:
A TOTP App én személy szerint szakembernek sem ajánlom, nemhogy laikusnak. Hiába tűnik kényelmesnek a használata, de ha újratelepíti vagy kitörli a böngésző sütiket (akár véletlenül), akkor elveszik minden hozzáférése! A biztonság is megkérdőjelezhető így, hiszen bárki hozzáfér az eszközéhez és megnyitja a weboldalt, ott van minden. Ha valaki mégis ezt az oldalt választja, akkor minimum tárolja el biztos helyen a helyreállító kódot, mert nagy eséllyel szükség lesz rá egyszer. Plusz a QR kódot is érdemes lehet elrakni, mint biztonsági mentés.
4/19 A kérdező kommentje:
Megoldódott, beléptem. Egészségablak applikáción. Most akkor ezentúl csak ezt tudom alkalmazni? Mert innen most nem tudok nyomtatni dokumentumokat. Ipadról böngészek.
ma 16:50
5/19 A kérdező kommentje:
Persze a régi eeszt-et nem érem el. Teljesen másképp van minden. Most ez már így marad? Hogyan tudok nyomtatni innen dokumentumokat? Laptopról már be sem tudok lépni.
ma 16:51
6/19 anonim válasza:
Nekem volt süti törlés. Le volt mentve a secret key szerencsére, azt beírva+az oldal nevét működik rendesen.
Valóban egy süti törlés, és ha nem volt mentve txt-be a belépési kód, akkor nem tudom hogyan tud ismét belépni.
Tényleg hogyan...?
7/19 anonim válasza:
#5 Én ezt nem értem mit szeretnél. Az EESZT pontosan ugyanaz, mint eddig is volt, csak a belépés módja változott meg egy plusz lépéssel.
9/19 A kérdező kommentje:
A link az megvan, de mivel 3 hete igényeltem ügyfélkapu+ -t így valamiért nem tudom belépni a régi eesztbe.
ma 17:09
10/19 A kérdező kommentje:
Naa sikerült. 😊
ma 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!