Hogy kell körzeti fogorvost váltani?
Figyelt kérdés
Vagy lehet-e egyáltalán? A mostaninál megelégeltem, hogy nagyon sokára ad mindig időpontot. Pedig egy lyukas fogamat szerettem volna betömetni. Azóta másodszorra voltam nála, először a fogkövet szedte le az asszisztens, másodszorra röntgen felvételeket csináltak, és január 15-re kaptam időpontot, de még mindig nem a fogtömésre, hanem gyökérkezelésre egy másik fognál. Azt a fogat majd január 29-én tömi be, amire még október végén kértem időpontot. Elmentem volna magánorvoshoz már, ha lenne pénzem, de csóró vagyok. Így az maradna, hogy fogorvost váltok, bár annak is sok hátránya lehet. Ennek a menetére lennék kíváncsi, és hogy mennyire bonyolult, időigényes.ma 09:33
1/4 anonim válasza:
Sehogy! Ahhoz az orvoshoz mész aki fogad téged. Csak házi orvost tudsz váltani legálisan. Szakorvost, köztük fogorvost nem tudsz váltani. Ez alol a magán praxis a kivétel. De köz kórházban / sztk-ban nem tudsz szakorvost válsztani!
2/4 anonim válasza:
Nem nagy szám!
simán csak besétálsz a másik háziorvoshoz amelyiket kinéztél és közlöd vele hogy mostantól hozzá szeretnél menni ennyi az egész
3/4 anonim válasza:
1.
szakorvost is tud váltani :egyrészt magyarországon szabad orvos választás van állítólag, másrészt pedig , hogyha a háziorvosa másik körzetbe tartozik akkor ahhoz a körzethez tartozó szakorvoshoz is tud menni
4/4 anonim válasza:
A fogorvos alapellátó, ott a lakcímkártya szerint lehet menni, tehát azt kell lecserélni, ha máshoz akarsz menni. Vagy mehetsz magánba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!