Altatás előtt a műtőben mit adtak rám és miért?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászati kisműtéten estem át és a műtőben az altatás előtt ahogy elhelyeztek az ágyon, a szabad kezemre és lábaimra felhúztak egy ilyen eldobhatós/lebomló de mégis textiles anyagú ujjatlan 'kesztyűt' és 'zoknit'. Mi lehetett ez és miért? Ahogy átmásztam az egyik ágyról a másikra megállapítottuk, hogy izgulok és össze izzadtam az alattam lévő steril papír/textil lepedőt. Ez lehetett az oka, hogy amikor végeztek és átemeltek, legyen 'fogás rajtam'? Vagy a hideg műtő miatt volt? Mi a neve ennek az eszköznek?ma 00:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!