Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Műtéti altatás előtt minden...

Műtéti altatás előtt minden esetben készítenek ekgt?

Figyelt kérdés
Ma voltam az altató orvosnàl és nem készített és most olvastam utána, hogy kellett volna.
okt. 10. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
okt. 10. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Rizikófaktoroktól és a műtét típusától függ, hogy milyen vizsgálatok kellenek. És elhiheted, ezekkel az altatóorvos tisztában van.
okt. 10. 18:40
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt nem tudom kötelező-e, de én még olyat kórházban nem hallottam, hogy ne kértek volna ilyen esetben. Páromnak semmilyen keringési vagy szív problémája nincs, de még a 20 perces altatásához is kértek EKG-t.
okt. 10. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem meg kivették az egyik vesém laparoscoppal és nem volt EKG-m. Fiatal voltam nulla alapbetegséggel.
okt. 10. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig csinálnak. Általában annyira túlbiztosítják manapság a műtéteket, hogy ha valami kimarad, akkor is biztonságosan el tudják végezni. Ha baj történik, ott általában sorozatos mulasztások és hibák vezettek oda.
okt. 10. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam akkor :)
okt. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!