Irodisták, örültök, hogy nem kötelező az üzemorvosi vizsgálat?
azért, mert stresszelek, hogy nem fogok tudni kenyeret tenni az asztalra, miközben gond nélkül ellátnám az irodai feladataim
de most már nincs stressz:)
"Inkább szedek napi egy tablettát, minthogy"
Gondolod hogy a gyógyszerek annyira gyógyítanak??
"Kockázatok és mellékhatások tekintetében..." - ott a lista!
Függővé tesznek az egészségügytől, a gyógyszeripari maffiától, lobbitól.
Az orvosnak is az az érdeke hogy minél több szart szedjél, legalább lesz beteg!
#13 Saját magadat csapod be, de a te dolgod..
#14 Az oltás meg persze öl, butít és nyomorba dönt, a föld meg lapos és a kondenzcsík mérges gázból van...
Mind a ketten nevetségesek vagytok.
Örülök neki, de én az összes COVID intézkedést is elleneztem.
Annak viszont nem örülök, hogy jövőre erőltetni fogják az általános szűrővizsgálatot munkáltatónak ajánlott szochó kedvezménnyel, és ez a megszüntetett üzemorvosival ellentétben vérvételt is tartalmaz, ami invazív beavatkozás, csak a magyar egészségügy szerint nem az. Ha a munkáltató "kéri", sokaknak nehezen van lehetőségük vagy lélekjelenlétük nemet mondani. Ez megint az egészségügyi önrendelkezés otromba korlátozása, ahogy a COVID oltásokkal is történt, hogy sokaknak a munka és oltás között kellett választaniuk.
Egyébként biztos, hogy eltörölték? Szeptember 14-én még a kiegészítő jogszabályok tisztázatlansága miatt nem lépett életbe az új rendszer [link]
Azóta pótolták ezt? Szóval ha TÉNYLEG megszűnne, örülnék, de igen messze vagyunk ettől. Ráadásul tömegek üdvözlik, követelik a kötelező vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!