Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Irodisták, örültök, hogy nem...

Irodisták, örültök, hogy nem kötelező az üzemorvosi vizsgálat?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon, hiszen nem kötik a vérnyomásméréshez a kenyérkeresetem:) így a gyógyszert is abbahagytam a magas vérnyomásra, hiszen már nem fenyeget a munkahely elvesztése. Természetesen nem végzek veszélyes munkát az íróasztalnál ülve.
nov. 16. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Milyen természetes módszer? Egyedül a súlyvesztés az ami egyértelmű összefüggést mutat a vérnyomással? Viszont az nem pár nap alatt van meg, addig is érdemes szedni a gyógyszert
nov. 17. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
#9 Ha olyan jól működik a természetes módszer, akkor miért van magas vérnyomásod, miért fenyeget az, hogy nem kapod meg az alkalmasságit?
nov. 17. 16:49
 13/16 A kérdező kommentje:

azért, mert stresszelek, hogy nem fogok tudni kenyeret tenni az asztalra, miközben gond nélkül ellátnám az irodai feladataim

de most már nincs stressz:)

nov. 17. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

"Inkább szedek napi egy tablettát, minthogy"

Gondolod hogy a gyógyszerek annyira gyógyítanak??

"Kockázatok és mellékhatások tekintetében..." - ott a lista!

Függővé tesznek az egészségügytől, a gyógyszeripari maffiától, lobbitól.

Az orvosnak is az az érdeke hogy minél több szart szedjél, legalább lesz beteg!

nov. 17. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:

#13 Saját magadat csapod be, de a te dolgod..

#14 Az oltás meg persze öl, butít és nyomorba dönt, a föld meg lapos és a kondenzcsík mérges gázból van...

Mind a ketten nevetségesek vagytok.

nov. 17. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Örülök neki, de én az összes COVID intézkedést is elleneztem.

Annak viszont nem örülök, hogy jövőre erőltetni fogják az általános szűrővizsgálatot munkáltatónak ajánlott szochó kedvezménnyel, és ez a megszüntetett üzemorvosival ellentétben vérvételt is tartalmaz, ami invazív beavatkozás, csak a magyar egészségügy szerint nem az. Ha a munkáltató "kéri", sokaknak nehezen van lehetőségük vagy lélekjelenlétük nemet mondani. Ez megint az egészségügyi önrendelkezés otromba korlátozása, ahogy a COVID oltásokkal is történt, hogy sokaknak a munka és oltás között kellett választaniuk.

Egyébként biztos, hogy eltörölték? Szeptember 14-én még a kiegészítő jogszabályok tisztázatlansága miatt nem lépett életbe az új rendszer [link]

Azóta pótolták ezt? Szóval ha TÉNYLEG megszűnne, örülnék, de igen messze vagyunk ettől. Ráadásul tömegek üdvözlik, követelik a kötelező vizsgálatokat.

nov. 23. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!