Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Irodisták, örültök, hogy nem...

Irodisták, örültök, hogy nem kötelező az üzemorvosi vizsgálat?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon, hiszen nem kötik a vérnyomásméréshez a kenyérkeresetem:) így a gyógyszert is abbahagytam a magas vérnyomásra, hiszen már nem fenyeget a munkahely elvesztése. Természetesen nem végzek veszélyes munkát az íróasztalnál ülve.
ma 14:14
 1/5 anonim válasza:
100%

Nekem nem oszt nem szoroz.

Annyira semmilyen vizsgálatokat végeznek.

Annak viszont örülök, hogy jövőre kapunk komplett manager szűrést a cégtől:)

Én a megelőzés híve vagyok.

Es tárják fel ha bajom van.

Azar más kérdés, hogy gyógyszert nem szedek és csak az alternatív kezeleseket részesítem előnyben:)

ma 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülök, hogy egy évben egyszer legalább egy labort csinálnak. És nálunk ez lehetőségként megmarad ezután is.
ma 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a kerdes es mi ez az elso valasz 💀 kerdezo az ulo eletmod mistt vagy meginkabb veszelybe, foleg hogy gyogyszert se szedsz mar...

En nem orulok, mert igy kevesebb minden derul ki az emberek szamara, tobb teher helyzkedik az egeszsegugyre az ilyen hulyek miatt.

Nekem szemely szerint kb mindegy, egy betegseg miatt evente nagylabor, hormonpanel vizsgalat, rakszuresekre es tudoszurore is megyek, fogorvoshoz fogko leszedesre, ha van valami akkor szol, szemuveges vagyok, 1-1,5 evente megnezetem a szemem. Ha beteg vagyok vagy nem vagyok jol, valami rossz, nem halogatom. Szoval az en eletemben ez nem hoz sok valtozast.

ma 14:47
 4/5 A kérdező kommentje:
teljesen felesleges mindenféle vizsgálat, háziorvos rutin vérvételnél még vércukrot sem kér...
ma 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd abba a gyógyszert. A magas vérnyomás alattomos dolog, komoly szövődményei lehrtnek
ma 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!