Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha anyukámat reggel 8-tól...

Ha anyukámat reggel 8-tól műtötték, mikor kellene felébrednie?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz, laparoszkópos műtétje volt, a tüdejéből metszettek ki 2 db pár mm-es daganatot.

Azóta sem jelentkezett messengeren, elérhető sem volt, kezdek aggódni.

Már ébren kellene lennie? Vagy mennyi az ébredési idő?

tegnap 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ébredési idő annyi, amennyi. Ez egy olyan dolog, amit nem lehet megmondani, mivel függ attól, hogy mikor fejezik be, milyen gyorsan bontja le az altató maradékát a szervezet, és persze magától is aludhat utána.
tegnap 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel az osztályt, ahol fekszik.
tegnap 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Altatásból nem úgy ébred ám az ember, mint egy jó kis szundiból.

Én az altatásaim napján, még ha szóltak hozzám, lázat, vérnyomást mértek, sebet néztek is, úgy éltem meg, hogy hagyjanak már békén, és egyből aludtam vissza. Tutira nem írkáltam, telefonáltam aznap. Egyszerűen nem volt elég tiszta hozzá az agyam.

tegnap 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy voltam, mint a 3-as. Hívd fel a kórházat, ha messze van, vagy menj be ha közel van.
tegnap 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Testvérem ment ma be, onnan felhívta anyát és beszéltem vele. Jól van, de csövek lógnak ki belőle mindenhonnan, így telefont nyomkodni nem tud.

Holnap én is bemegyek hozzá

tegnap 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!