Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tüdőszűrésnél le kell venni a...

Tüdőszűrésnél le kell venni a melltartót?

Figyelt kérdés
nov. 10. 13:18
1 2 3
 21/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
62%

Már lassan meg sem vizsgálhatja az orvos a beteget,mert még az is baj, ha meghallgatja sztetoszkóppal.

Mondjuk nekem mindegy ki mit mond a gyermekének, levetközik-e vagy nem, ha muszáj és nem teszi, akkor nincs vizsgálat.

nov. 10. 19:19
 22/26 anonim ***** válasza:
35%

21

Igazad van; a hallgatózáshoz sem kell levetetni a melltartót! (Ezt egy orvos mondta.)

Változik a világ, változnak a betegjogok, és a dolgokhoz való hozzáállásnak is változni kell(ene).

nov. 10. 19:23
 23/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
10%
#22: Változik. De sajnos van olyan vizsgálat, amihez vetkőzni kell, néha a hallgatózáshoz is, attól függően mi a problémája.
nov. 10. 19:51
 24/26 anonim ***** válasza:
39%

Olvasgatom itt a hozzászólásokat és nem értem. Ha valaki orvoshoz megy, annak lehet, hogy le kell vetkőznie. Ez tök normális. Volt az elmúlt évtizedekben 1-2 urológiai vizsgálatom (az első 16 évesen) és sosem filóztam azon, hogy jobb lenne egy idősebb férfi, vagy épp fiatalabb nő. Pedig az azért kicsit intimebb, mint egy tüdőszűrés.

És akinek a melltartó probléma, az hogy jár rendszeresen nőgyógyászhoz?

Mindenki nyugodjon meg, a végén a patológusnál tök meztelen leszel és lehet bármilyen korú és nemű az orvos.

nov. 14. 02:27
 25/26 A kérdező kommentje:

Le kell vetni,de csak a derekamra húztam le amikor már beálltam a gépbe,szóval nem sokat lehetett látni belőlem... :D Bár mindegy lett volna,amúgy is női személy volt a röntgenes.

Az egész nem tartott 1 percnél tovább.

nov. 15. 10:45
 26/26 anonim ***** válasza:
55%

25

Látom, te sem érted... Mindegy, ki a személyzet, férfi, vagy nő, 1 perc, vagy nem egy perc; a lényeg hogy az emberi méltóság fontos. Ha nem feltétlenül muszáj vetkőztetni, akkor ne kelljen holmi régi beidegződés miatt.

nov. 15. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!