Tüdőszűrésnél le kell venni a melltartót?
...ha ezt engedi az asszisztens. De nagy eséllyel nem fogja. Én férfi vagyok, és még a 100% pamut pólót is le kell vennem, pedig az vékony és teljesen organikus.
Nem kell bohóckodni, több milliárd nő élte már túl melltartó nélkül azt a 2 percet
Igen, le kell. Nemrég voltam,fiatal férfi volt bent az asszisztens.
Hát.."nagyon örültem"... Hogy nem tudnak oda egy idősebb nőt betenni basszus...
Miért kell hogy nő legyen? Nekik ti csak egy páciens vagytok a sok közül. Na és miért kell, hogy a nő még idősebb is legyen??
Mert akkor hátha alul marad a fegyverkezési versenyben (ami a rakétákat illeti)?
#5: Lehet én voltam ..... Tudod ez attól is függ, hogy egyáltalán ki dolgozik éppen, ha én vagyok oda beosztva, akkor nincs választási opció, nekem kell mindenkit röntgenezni, de elhiheted, hogy nekem is kellemetlen sok esetben, viszont nálam egy ilyen max 1 perc. De elmondom, hogy annál rosszabb és kellemetlenebb nincs, amikor férfi jön be pl. csípő röntgenre és nincs alsógatya rajta.
A röntgenhez mindent le kell venni az adott testrészről, de ha pl. sportmelltartó van, vagy nagyon vékony póló, atléta, top, azt nem vetetjük le (bár ez is szabálytalan). Ha viszont a felső mintás, varrott szöveg van rajta, strasszköves, nagy minta, stb. és éppen normál melltartó van, akkor sajnos le kell mindent venni, ez szabály és a beteg érdeke is.
#4: Ez is opció lehet, csak ezzel az a bibi, hogyha kell oldalfelvétel is, akkor oldalt áll az állványhoz és két kezét fel kell emelni.
„Miért kell hogy nő legyen? Nekik ti csak egy páciens vagytok a sok közül.”
Ahogyan Pistike elképzeli...
A valóság enyhén szólva más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!