Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Papír alapú receptet adhat ki...

Papír alapú receptet adhat ki az orvos úgy, hogy majd én rá írom a TAJ számomat, nevem, és címemet, születési dátumomat?!

Figyelt kérdés

Tehát, a sima hagyományos papír alapú receptről kérdezek.

Mindent az orvos ír rá, például 1 doboz fájdalomcsillapító, pecsét, stb.

Csak az én adataim maradnak üresen, és azt majd én kitöltöm?!

Adhat e így ki orvos receptet??

nov. 6. 17:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

ma 19:20

Nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Ugyan mit csalnák a saját adataimmal?!

Az orvos adott receptet, de a nevem, címem, születési dátumomom, taj számom nekem kell rá írni.

nov. 6. 20:37
 22/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem adhatna ki, de ha már kiadta, akkor írd rá, amit kell. Mi a gond?
nov. 6. 20:44
 23/27 anonim ***** válasza:
82%

21.

Élesebb, mint te. Ráírod másét. Pl azért, mert ő olcsóbban ki tudja váltani, mondjuk, mert ő támogatással kapja, de neki amúgy nem írnák fel, aztán odaadja neked és elszámoltok.

nov. 6. 20:46
 24/27 anonim ***** válasza:
23# Aztán, ha a patikus tölti fel az eeszt-be és lebukik vele, akkor ugrik a recept is.
nov. 6. 20:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem.
nov. 6. 20:59
 26/27 anonim ***** válasza:
71%
Amit az orvos csinált, az teljesen szabálytalan. Nem kell a saját adataiddal csalni, hanem a receptet akár egy gyógyszerfüggő nevére is kitöltheted, aki más módon nem jutna gyógyszerhez.
nov. 7. 08:41
 27/27 Ypszilon1980 ***** válasza:
82%
Nem lehet, a recept írásnak alapvető szabálya az, hogy ezeket neki kell kitölteni. Persze van amikor nem teszi meg, de az szabálytalan, de már elég ritkán adnak ki papír alapon receptet.
nov. 7. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!