Papír alapú receptet adhat ki az orvos úgy, hogy majd én rá írom a TAJ számomat, nevem, és címemet, születési dátumomat?!
Tehát, a sima hagyományos papír alapú receptről kérdezek.
Mindent az orvos ír rá, például 1 doboz fájdalomcsillapító, pecsét, stb.
Csak az én adataim maradnak üresen, és azt majd én kitöltöm?!
Adhat e így ki orvos receptet??
És ha teljes árú gyógyszerről van szó, nem támogatottról ?!
Meg azt amúgy is látják, hogy a TAJ szám alapján jogosult e az illető. A kérdésem nem erre vonatkozott!!!
Az volt a kérdésem, hogy kiadhatja e az orvos a receptet úgy, hogy ÉN írom rá saját kézzel AZ ÉN ADATAIM?!
(NÉV LAKCÍM TAJ SZÁM SZÜLETÉSI
IDŐ). ????
Úgy érted, hogy az orvos előtt írod rá? Mert különben honnan tudná, hogy mit írsz rá?
Szerintem már nincs is receptpapírjuk.
ma 18:01
Úgy értettem hogy az orvos felír nekem például egy fájdalomcsillapítót, és pecséttel adagolással ellátja, majd a papír alapú recepten, én csak a saját adataimat töltöm ki.
Tehát név cím tajszám születési idő?!
A gyógyszert az orvos írja nekem ő tudja hogy mit ír rá ő látja el pecséttel én csak a saját adataimat töltöm ki saját kézzel.
Ez megoldható a mai világban?
Én csak a saját adataimat írom rá elméletileg, nem győzöm hangsúlyozni körülbelül már ötször leírtam.
Minden mást az orvos ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!