Xanaxról, rivotrilról való leszokáshoz?
Keress fel szakembert. Fokozatosan csökkentsd az adagot. Közben szokj rá vmi új dologra, pl. rendszeres sportra vagy olyan dologra, ami hat a jutalamzó központra: pl. bélyeggyűjtés (nem "olyan" bélyeg). Írj naplót.
Működhet a dolog, persze az eleje nehéz lesz. A legnehezebb viszont az lesz, ha valaha rossz helyzetbe kerüsz, hogy akkor légy erős, hogy ebbe még egyszer ne menj bele. Sok sikert!
Ha igaz,amit írsz,akkor hogy jutsz hozzá a gyógyszerekhez? Ezeket CSAK pszihiáter írhatja fel,más orvos nem. Ő is csak a regisztrált, általa kezelt betegeknek! A gyógyszertárak sem adják ki,ha a vényt nem arra jogosult orvos írta alá.
Sőt,nem is írhat ki egy hónapnál nagyobb adagot!
Ha kezelés alatt állsz,akkor mondd el a problémád a kezelő orvosoknak!
Utolso, ezekhez a gyogyszerekhez az utcan is hozza lehet jutni, sot, amikor en szedtem ilyeneket, azt is eljatszottam, hogy a pszichiaterrel es a haziorvossal is felirattam a havi adagomat, persze egyik sem tudott a masikrol, szal konnyu megoldani.
Kerdezo, a leszokashoz kerj orvosi segitseget, mint a kokainnal! Am a fokozatossag nekem segitett, amikor en voltam lejovoben a pirulakrol. Sok sikert.
17éves fiú vok.
pszichológushoz/pszichiáterhez is jártam de egyik se segített semmit. már sokan mondták h az az egyik nagy probléma h télleg semmi nem érdekel és nincs ami lekössön.
a gyógyszereket vagy az ismerőseimtől vagy az utcán szereztem.
a válaszokat köszönöm:)
20 mg alprazolám. Kemény. Egy tablettában van 0,25 mg. Van egy haverom kb 80-90 kg és 0,5 mg tól már fel se tudott kelni.
Mindenképp be kéne menned valami elvonós intézetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!