Mégis mit kéne tennem? Tudom, hogy mi lenne a helyes, de egyszerűen nem váz, ők rá képes...
Szóval a problémám az, hogy vesebeteg vagyok. Gyűlölöm az egészet, kontrollra járni is utáltam, mert egyszerűen az idegrendszeremet is tönkretette, ráadásul (szerencsére) teljesen feleslegesen. Egy összesen max 20 perces vizsgálatsorozat miatt ment el mindig egy egész napom. Körülbelül 2 éve, mielőtt betöltöttem a 18-at, az utolsó kontrollnál megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó többször orvoshoz menni, ezért felnőttként eddig nem mentem.
A családom folyamatosan azzal nyaggat, hogy el kéne járnom kontrollra, mert az csak nekem jó...és részben igazuk is van, de közben mégsem... Mert tudom, hogy ugyanaz lenne, mint korábban is, csak gyerekbömbölés nélkül...az állapotom ugyanolyan, csak a mentális egészségem megy teljesen tönkre azért, össze-vissza stresszelik az embert...Mégis mit tegyek? Egyelőre csak az az egy pro érvem van, hogy a betegség miatt kapok kártyát, amivel ingyen utazzatok, és az nyár végén fog lejárni...és azért az, hogy én a koliból minden héten hétvégén hazamegyek, eléggé sok pénzbe kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!