Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyermek pszichiatrian elveszik...

Gyermek pszichiatrian elveszik a telefont?

Figyelt kérdés
mielott barki is belem allna, nem ez a legnagyobb problemam, csak erdekel. nov.11-tol gyulara utaltak be pszichiatriara, eves-es testkepzavarral. (szoval lenyegeben semmi nagyon komoly problemam nincs ha lehet ezt igy mondani- tehat nem zartosztalyrol van szo-) utanaolvastam, se telefon se smink sot meg RAGO se lehet nalunk. valaki aki mar elt at ilyen “elmenyt”, elmondana nekem hogy hogy mukodnek bent a dolgok? plane ha gyulai emlekei vannak.
okt. 30. 21:05
 1/8 A kérdező kommentje:
ja, es marciusban toltom a 18-at, nem 13 evesen teszem fel a kerdest (emiatt se kapjak utalkozo valaszokat)
okt. 30. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Nem veszik el
okt. 30. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Ahol én voltam elvettek mindent,1 db toll se lehetett..Pedig nem zárt volt
okt. 30. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Cigit kávét elveszik de a telefonom sosem vették el
okt. 30. 21:26
 5/8 A kérdező kommentje:
ti hol voltatok?
okt. 30. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:

"szoval lenyegeben semmi nagyon komoly problemam nincs"

De van, az evés- és testkép zavar nagyon komoly probléma. Ha nem az volna, nem is kellene bevonulnod a pszichiátriára.

okt. 31. 07:15
 7/8 A kérdező kommentje:
lenne meg ami erdekel csak nem szeretnek kulon kerdest kiirni. elmondana nekem valaki hogy milyen etelekre szamithatok? (nyilvan ez aggaszt a legjobban) ugyanolyan mint egy korhazba hogy reggelire hideg etel, pl kenyer felvagottal, ebedre leves meg valami menzas kajahoz hasonlo masodik, vacsira meg ismetelve a reggelit ilyen semmi tapertekkel nem rendelkezo harapnivalo? (ha mar felhizlalnak inkabb tomjenek belem nutellatol csicsogo palacsintat mint olyat amit meg annyira se tudok elvezni, es attol tartok hogy nem a legjobbakra kell szamitanom)
nov. 4. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki evészavarral volt bent az más kajákat kapott(ahol én voltam ez így volt)mint a többiek.Egy fokkal jobbat talán(és itt se kell olyan nagy dolgokra számítani)De sokan inkább bevitették a szülőkkel és azokat ették hogy ne az ottanit kelljen.Meg gondolom hogy szokják
nov. 4. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!