[az országos ügy kapcsán – Meghalt egy vérző beteg egy budapesti „kórház”ban, miután hat órán keresztül hiába kérte a mentőt a főorvos] Te mit tettél volna?
Én maximum 10-15 percet vártam volna, és ha meg is szegem az összes létező eü-i szabályt, akkor beteszem a hozzátartozómat egy sima autóba és átmegyünk a „kórházból” a Honvédba.
Idézőjel, hiszen milyen „kórház” az, ahol a folyamatosan VÉRZŐ beteget nem operálják meg?
[Ez ám a v i l á g s z í n v o n a l ú orvosképzés! Fizetésemelést a képzett orvosoknak!]
20, hol olvasod, hogy ellátás nélkül????
A belgyógyász nem sebész, nem tudja megoperálni, mit nem értesz ezen?
Honnan tudod, hogy nem kapott vért, plazmát, akármit? Te csak köpködni akarsz... húzz el önkéntesnek, tuskókám, aztán oszd az észt.
nem ismersz te semmit, csak kötözködsz.
Menj, kérd el a családtól a zárójelentését...
És mit tettél eddig az ügy érdekében? Ha naponta látod az orvosi hanyagság eredményét, akkor már van biztos elég bizonyítékod ellenük. Tettél eddig valami érdemit az ügyben?
Egészségügyben segítesz valahogy a betegeknek? Pl.:önkénteskedsz?
Amúgy ha az orvos lelép azzal a beteggel, és másik kórházba visszi, viszont amíg ő távol van a rá bízott betegek közül valaki rosszul lesz és mivel az orvos nincs kéznél, nem kap megfelelő orvosi ellátást és meghal, akkor ki a hibás? Melyik áldozat mellé állnál?
Döntsön a bíró, hogy egy akut életveszélyben lévő és a krónikus betegek közül kinek az ellátása sürgősebb. Az általad emlegetett rosszullét esetleges, de a kérdésben szereplő betegről biztosan tudni lehetett, hogy intenzív ellátásra szorul.
Nem kell magyarázkodnom neked. Tiszta a lelkiismeretem.
egy akut életveszélyben lévő és a krónikus betegek közül kinek az ellátása sürgősebb.
Egy bíró sem fogja azt mondani, hogy az orvosnak be kellett volna ülni az autóba és otthagyni a többi beteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!